Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26jan 2020
Bewust Bollenstreek: Dans je vrij - op blote voeten

Bewust Bollenstreek
Lisse

Kom dansen, zoals je bent, op je blote voeten! Zo vrij mag het zijn op deze intieme zondagmiddag. Heerlijk dansend het nieuwe jaar in!

**JE KUNT NU HIER JE KAARTJE BESTELLEN**

In een intieme setting, in de prachtige yogaruimte van Gezondheidscentrum Lisse dansen we het nieuwe jaar in. Dansen zoals we zijn, met de emoties en gevoelens die voorbij komen, op dat moment. Zo vrij mag het zijn op deze intieme zondagmiddag!

Heerlijk om aan te komen met een theetje en om vervolgens langzaam de verbinding te maken met het lichaam, alles te laten ontwaken en ruimte te geven. Corrie Drijver van Open in Beweging kan als geen ander je hierin begeleiden. Zij nodigt je deze keer uit om te openen in beweging. Hoe kun je alles wat jou beweegt letterlijk in beweging brengen? Je vreugde dansen, klein geluk ervaren, dicht(er) bij jezelf komen, wilde passie voelen.. 

De muziek is uitnodigend én vernieuwend, omdat als we uit onze comfort zone gaan, we extra aandachtig luisteren naar de muziek én hoe ons lichaam daarop wil bewegen. Dat geeft een meditatieve oefening, terwijl het niet voelt als werken, maar als een oneindige vrijheid. 

Op de dansvloer zijn we één met de muziek, ons lichaam, en met elkaar. Op de dansvloer praten we niet, anders gaat ons hoofd zich weer met ons bewegen bemoeien. En we dansen op blote voeten, omdat we dan nog meer het contact van onze voeten op de grond voelen. Mocht dit niet kunnen, dan kun je eventueel ook dansschoentjes aantrekken. Warme sokken meenemen kan fijn zijn, bij de inloop en de afronding. Natuurlijk is er thee met lekkers. 

En, wil je vriend/vriendin niet mee? Ons dansen nodigt altijd uit tot een warm samen zijn, dus weinig ruimte om je alleen te voelen. Voel je welkom!

Programma:

Aankomen 14.00u

Dansen tot 16.00u

Samen afronden tot 16.30u

 

Aanmelden:

Reserveer je kaartje á € 15 hier via ticketkantoor.

https://www.ticketkantoor.nl/shop/dansjevrij

 

Locatie: Gezondheidscentrum Lisse, Haven 2B

In deze prachtige grote yogaruimte in het centrum van Lisse ligt een uitnodigende kurkvloer, waarop heerlijk gedanst kan worden! Gratis parkeren voor de deur. Wil je meer informatie over de yogalessen en andere evenementen in deze ruimte van Marjan Suijten? Kijk dan hier

 

Over Corrie Drijver: 

Sinds 2015 geef ik groepslessen Open Floor dans(meditatie) in Leiden en Oegstgeest. Open Floor is een extatische, bewuste vorm van dans en bewegen. Naast de groepslessen bied ik ook individuele sessies lichaamsgerichte coaching en dromenwerk aan. In mijn werk staan bewustwording en het in beweging brengen van dat wat 'vast' zit, centraal. Mijn motto: 'If you have a body you are a danser' (Gabrielle Roth).

Kijk hier voor meer over Corrie 

 

Alvast in de stemming komen? Luister hier:

https://www.youtube.com/watch?v=6EpZd9iEoWA

 

Over Bewust Bollenstreek:

Bewust Bollenstreek heeft 160 professionals die zijn aangesloten en daarmee vindbaar op onze website. Daarnaast zijn we naast dit online platform juist ook een levende ontmoetingsplaats. We organiseren allerlei evenementen in de Bollenstreek om mensen samen te brengen, waaronder lezingen, masterclasses, leeskringen en informatieavonden over uiteenlopende thema's. Rode draad is dat we uitnodigen om bewuster te leven, bewuster van wie je bent, wat je doet, wat je eet, wat je gebruikt én wat je achterlaat. 

Bewust Bollenstreek organiseert komend jaar ook weer Dans je vrij - op blote voeten. Dat doen we op zondagmiddagen in mooie yogaruimtes in een intiemere setting én met Dans je vrij - feesten op vrijdag/zaterdagavonden. Er mag meer gedanst worden!

==> Agenda ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Informatie

26 jan 2020
14.00 - 16.30
15,00 incl thee en lekkers

Waar?

Gezondheidscentrum Lisse
Haven 2 B
2161 HK Lisse

Contact

Bewust Bollenstreek: Dans je vrij - op blote voeten

Wat doe ik nog meer?

29okt
Informatieavond
Bewust Bollenstreek organiseert: infoavond HORMONEN IN BALANS met Petra Hoek
Noordwijk
Vermoeid, stemmingswisselingen, overgewicht, slechter slapen..? Breng je hormonen in balans! Infoavond met orthomoleculair therapeut Petra Hoek.
08okt
Informatieavond
Bewust Bollenstreek organiseert: infoavond HOOGBEGAAFDE KINDEREN met Annette Damman
Noordwijk
Hoe herken je begaafd-zijn bij je kind? Waarom reageert je begaafde kind anders dan andere kinderen? Welke ondersteuning hebben deze kinderen nodig om naar potentie te kunnen leven? Donderdagavond is infoavond bij Bewust Bollenstreek!
12nov
Workshop
Bewust Bollenstreek organiseert: STRALEN MET JE STEM! met Ruby van Urk
Noordwijk
Wil jij je vrijer voelen met je stem? Straal! We gaan samen ontdekken én doen met vocal coach Ruby van Urk!
30nov
Netwerkbijeenkomst
NetwerkCafé voor professionals Bewust Bollenstreek
Noordwijk
Aangesloten professionals van Bewust Bollenstreek komen samen. Ontspannen samenzijn, elkaar inspireren én wellicht cocreëren! Afstemmen wat mag ontstaan... dat ís Bewust Ondernemen.
05nov
Informatieavond
Bewust Bollenstreek organiseert: infoavond BEWUST OUDERSCHAP met Sietske Damstra
Noordwijk
Zou je meer met je hart willen opvoeden, maar neemt jouw werkelijkheid het steeds van je over in de vorm van wat je allemaal denkt te moeten? Ben jij de ouder die je graag wilt zijn? Een infoavond over bewust ouderschap met Sietske Damstra!
26okt
Netwerkbijeenkomst
NetwerkCafé voor professionals Bewust Bollenstreek
Noordwijk
Aangesloten professionals van Bewust Bollenstreek komen samen. Ontspannen samenzijn én elkaar inspireren in ondernemerschap!
01okt
Informatieavond
Bewust Bollenstreek organiseert: infoavond ADD / ADHD met Judith van Kampen
Noordwijk
Kijken voorbij het ADD/ADHD-gedrag. Hoe werkt een vol hoofd, een overprikkeld brein? Een positieve benadering, kijken wat werkt wél en kijken naar de talenten en kwaliteiten. Iedere donderdagavond is infoavond bij Bewust Bollenstreek!