Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Familieopstellingen met Paarden
DO 17 oktober | 09.30-16.30 uur | Noordwijk

75,00 | 75,00 euro betaal je voor een eigen opstelling, 25 euro als representant


Paarden zijn zuivere dieren. Zij nemen verfijnd waar en kunnen daarom zo mooi meewerken in een opstelling. Zij vullen prachtig aan wat wij over het hoofd zien. De opstellingen kunnen familieopstellingen zijn, maar ook systeemopstellingen of structuuropstellingen. Jouw vraag is leidend en ik maak het graag mogelijk voor je om informatie op te diepen uit het ‘wetende veld’. Tijdens deze workshop kun je een vraag opstellen die werk- of privé gerelateerd is. Je kunt meedoen als vraaginbrenger of als representant.

•Vraaginbrenger: Een vraag kan over van alles gaan. Een probleem in een werksituatie, een lastige keuze die gemaakt moet worden, een familiekwestie die uitgediept mag worden, zomaar onbehagen, stagnering, ziekte of wat dan ook wat op dit moment lastig is in het leven.

•Representant: Het kan zijn dat je gekozen wordt om in de opstelling iemand of iets te vertegenwoordigen. Zo helpen wij elkaar verder. Ook een paard kan als representant deelnemen. Zij zullen de hele dag actief met ons meedoen en ons bij de les houden.

Er kunnen zes vragen behandeld worden. Wil je een vraag inbrengen zal er vooraf een telefonische intake plaatsvinden. Max aantal personen:15

Wij zorgen voor koffie/thee en iets lekkers, een lunch kun je zelf meebrengen, ook kan je tijdens de pauze even op pad gaan om te lunchen.

Een prachtige ervaring, buiten in de natuur in het hier en nu onder deskundige leiding van Mirjam Rutten. Familieopsteller en Psychosociaal therapeut.

 

 

Informatie + Aanmelden » Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso | Mirjam Rutten

paardencoachaanzee.nl
Bekijk Facebook event

Stal Paradiso
Duinweg 38a
2204 AV Noordwijk

Mirjam Rutten
0612426108/0612426108
mirjam AT stalparadiso DOT info

Meer agenda van Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!