Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewust Bollenstreek mede organiseert: Festival der Ontmoeting
ZA 12 oktober | 11.00-16.00 uur | Hillegom

Hele dag door activiteiten. Loop gerust binnen!
Deelname is kosteloos |


Zullen we onszelf en elkaar écht ontmoeten?

Zaterdag 12 oktober (11:00-16:00 uur) organiseert Bewust Bollenstreek samen met WelzijnsKompas dit Festival der Ontmoeting in de Kulturele Raad in Hillegom aan de Prinses Irenelaan 16.

Het wordt een feestelijke dag met interessante workshops en sprekers, creatieve (kinder)activiteiten, info over lokale ontmoetingsactivitieten, muziek en nog veel meer leuks. Kortom; een dag waarop mooie ontmoetingen centraal staan en waarop je écht gezien wordt. Met een lach op je gezicht en vol inspiratie weer naar huis.

 

Ontmoet anderen en meer jezelf door te zien, aan te raken, te zingen, te wandelen of te luisteren. Laat je inspireren door workshops en andere activiteiten van professionals van Bewust Bollenstreek. Doe je mee?

 

* Ontdek je talent (en dat van je kind!) met talentcoach Annette Damman van LIcht-op-Talent

* Zullen we elkaar in de ogen kijken? Een bijzonder experiment met Liefdewerker Angela Roelen

* Ontmoeting in aanraking....  Handmassages door Angelique van der Zijden van Veelzijdig

* Interactieve muziek/kunstvoorstelling

   een samenwerking van schilderij, zang, leuke opdracht en gesprek met Petra Turkenburg van Artepp

* Theekransje voor kinderen in een echte bus met Marieke Smits van De Kindercoachbus

* Live muziek die ontstaat op het moment, en aanzet tot ontdekking en ontmoeting van bijzondere Birkit!

* Inspirerende ontmoet-workshop met Petra Meiburg Natuurcoaching

 

Het Festival der Ontmoeting vindt plaats in het kader van het Jaar vol Ontmoeting. Welzijnskompas heeft tal van activiteiten georganiseerd met andere organisaties, waaronder dialoogtafels en vriendschappelijk speeddaten en  begin juli is een tijdschrift uitgegeven met als onderwerp 'elkaar zien'. Het doel is om mensen met elkaar te verbinden. Dát sluit aan bij de missie van Bewust Bollenstreek! Dus hebben we de handen ineengeslagen om samen deze mooie dag te organiseren en er een waar feest vol ontmoeting van te maken.

 

Iedereen, zowel jong als oud, is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Festival der Ontmoeting. Deelname is gratis. Graag wel van te voren aanmelden via info@welzijnskompas.nl of telefonisch 0252 – 757 100 (tussen 09:00 en 12:30 uur) o.v.v. het Festival der Ontmoeting en het aantal personen. Elke bezoeker van het festival ontvangt twee gratis consumpties. Mocht er vervoer nodig zijn van en naar het festival, laat het dan weten aan WelzijnsKompas. Op het laatste moment aansluiten kan natuurlijk ook!!

 

Bewust Bollenstreek is een netwerk van professionals dat zich met ziel en zaligheid inzet voor hun missie: bewuster met onszelf, met elkaar en met onze omgeving omgaan. Op naar een bewustere, blije samenleving in de Bollenstreek.

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek en Welzijnskompas | Angela Roelen (coördinator)

www.bewustbollenstreek.nl
Bekijk Facebook event

Kulterele Raad
Prinses Irenelaan 16
2181 CZ Hillegom

Angela Roelen (coördinator)
06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek