Gezond met Esma informatie avond (gratis)
DO 11 juli | 20.00-21.30 uur | Hillegom

0,00 | Gratis


Gezond met Esma informatie avond

Tegenwoordig worden we overspoelt met wat gezond is en wat niet. De ene dag is het gezond en de volgende dag wordt dat weer tegengesproken. Je kan de t.v. niet aanzetten of er is een programma over gezondheid en ergens weten we het ook wel. We weten dat we niet teveel suiker moeten eten, we weten dat we niet elke dag naar de snackbar moeten gaan. Maar suiker zit niet alleen maar in een gebakje of koekje! Het zit overal in helaas, fabrikanten noemen de suikers elke keer anders zodat jij het niet herkent. Zo ook met Enummers!

Zijn vetten nu wel of niet goed voor je? Moet je nou margarine/halvarine eten of roomboter? Is vlees wel of niet gezond?
Suiker in je koffie of zoetjes?

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer?

We beginnen bij de basis, wat is voeding en wat hebben we nodig? Wat aten we vroeger, waarom worden we wel steeds ouder, maar worden we steeds eerder ziek en slikken we steeds eerder medicijnen, gemiddeld beginnen we met 48 jaar!

Ik leg je alles uit over koolhydraten, eiwitten en vetten en waarom het belangrijk is om een stabiele bloedsuikerspiegel te houden.

Deze informatie avond is bij mij thuis, dus er is beperkt plek.

Heb je vragen, mail ze alvast dan kan ik daar op inspelen.

 

Informatie + Aanmelden » voedingsdeskundige en leefstijl coach | Esma Mejdoubi

gezondmetesma.nl


Guido Gezellelaan 63
2182WB Hillegom

Esma Mejdoubi
-/0617399624
mail AT gezondmetesma DOT nl

Meer agenda van voedingsdeskundige en leefstijl coach

juni 2019

Kook, Bak & Blijf Strak (kookworkshop, gezond, vers & lekker)

ZA 22 jun 15.30 uurEten & Drinkenworkshop
Kook, Bak & Blijf Strak (kookworkshop, gezond, vers & lekker)

Kookworkshop Gezond, Vers en Lekker koken. Afvallen doe je door meer in de keuken te staan!! Wil je eens wat meer variatie in je avondeten en wil je daarnaast dat het vers en gezond is? Kom naar deze nieuwe kookworkshop, gezond en lekker koken.
voedingsdeskundige en leefstijl coach
Esma MejdoubiLisse

juli 2019

Couscous night

ZA 20 jul 17.00 uurEten & Drinkenevenement
Couscous night

Graag wil ik je kennis laten maken met de traditionele Marokkaanse keuken, middels een Couscous night. Je kent denk ik wel de couscous van de supermarkt. Deze is best lekker als je haast hebt. De echte couscous vergt wat meer tijd,aandacht en liefde!
voedingsdeskundige en leefstijl coach
Esma MejdoubiLisse

augustus 2019

Workshop Zomerse Salades

ZA 17 aug 10.30 uurEten & Drinkenworkshop
Workshop Zomerse Salades

Geen zin om te koken in de zomer, of wil jij eens wat anders lunchen dan een broodje kaas? Kom naar deze workshop, ik laat je zien dat je veel variatie in je lunch kunt aanbrengen,hoe je een heerlijk voedzame en gezonde maaltijd salade kunt maken.
voedingsdeskundige en leefstijl coach
Esma MejdoubiHillegom

oktober 2019

Workshop Marokkaans koken

ZA 05 okt 15.30 uurEten & Drinkenworkshop
Workshop Marokkaans koken

De Marokkaanse keuken is een kleurrijke en fascinerende keuken. Waarin al je zintuigen geprikkeld worden door de geuren van gember, kaneel, koriander, ras el hanout en komijn. Dit is maar een kleine greep van de kruiden uit de Marokkaanse keuken.
voedingsdeskundige
Esma MejdoubiLisse