Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Leeskring Levenskunst 'Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de Liefde
VR 17 mei | 10.30-12.00 uur | Lisse

Deelname is kosteloos | vrijwillige bijdrage voor koffie/thee


Welkom bij deze leeskring "Levenskunst" bij Grimbergen Boeken in Lisse, waarin we boeken bespreken in de filosofie, esoterie en psychologie. 

 

Over de leeskring Levenskunst
In deze leeskring bespreken we vooral wat ons raakt in het boek, lezen we favoriete passages voor en zo inspireren we elkaar. Het boek is verbindend én stimuleert ons in bewuster leven, zodat we steeds meer de kunst van het leven verstaan. Dat hopen we in ieder geval! In tegenstelling tot andere leesclubs van Grimbergen word je geen vast lid van deze groep. De onderwerpen lopen uiteen, en je kunt per boek bezien of je daarbij wilt aansluiten. Hou de agenda van LiefdeWerk in de gaten of deze agenda van Bewust Bollenstreek.

 

Praktisch

Aanmelden kun je via info AT grimbergenboeken DOT nl of loop even de winkel binnen!

Natuurlijk heb je het boek vooraf gelezen.Het is bij Grimbergen te koop. Bestel tijdig. Het is niet verplicht het boek aan te schaffen (bibliotheekboek kan ook). 

De toegang is gratis. Vrijwillige bijdrage voor de koffie en thee. Na afloop ruimen we met z'n allen op.

 

Over het boek
Elke avond staat de jonge straatartiest PK mensen te portretteren in een parkje. PK heeft weinig bezittingen maar hij heeft wel een profetie die hij bij zijn geboorte meekreeg: 'Je zult met een meisje trouwen dat niet uit het dorp komt, niet uit het district, zelfs niet uit ons land; ze zal muzikaal zijn, een jungle bezitten en geboren worden onder het sterrenbeeld Stier.' Dan verschijnt er een jonge blonde vrouw die hem vraagt om haar portret te schilderen. Ze is geboren onder het teken van de os en PK weet direct dat zij de ware is. Dit is het waargebeurde liefdesverhaal over PK, die op een tweedehands damesfiets een avontuurlijke reis maakte van meer dan 11.000 kilometer die hem door verschillende continenten voerde. Voor de vrouw van zijn dromen. Door zijn warme persoonlijkheid ontmoet hij veel verschillende mensen op The Hippie Trail, hij helpt een meisje in nood, komt ternauwernood Pakistan binnen en krijgt zelfs een vliegticket aangeboden van een vreemdeling. PK en Lotta zijn nog steeds gelukkig getrouwd en trots dat hun liefdesverhaal zoveel mensen aanspreekt.

De pers over het boek
'Een feelgoodverhaal dat zo fijn is dat andere feelgoodverhalen zich er slecht door voelen.' New York Times Book Review
'Zo mooi, zo ontroerend en ook nog eens waargebeurd.' Grazia
'Een episch verhaal over liefde en doorzettingsvermogen.' Booklist

Over Angela Roelen en LiefdeWerk
Ik mag deze leeskring begeleiden. Een feestje! Het thema past natuurlijk bij mijn praktijk LiefdeWerk. Door het bijzondere werken met Opstellingen ontdek ik steeds weer dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Dat lees ik zeker terug in dit prachtig geschreven boek, dat ik lees als een moderne, waargebeurde versie van De Alchemist van Paulo Coelho.
Mijn missie is om liefde te verspreiden. Ik breng graag mensen tot elkaar. Dat heeft mede geleid tot het ontstaan van Bewust Bollenstreek. Als coach, opsteller, mentor, inspirator, spreekster, schrijfster, staat alles in het teken van liefde en verbinding. Makkelijk? Nee! Maar wel nodig. En... liefde is alles.

Over Grimbergen
Pauline is de gastvrije eigenaresse van Grimbergen boekhandel in het centrum van Lisse. Met haar enthousiasme voor boeken én haar kwaliteit van verbinden, maakt zij van deze intieme boekhandel een échte ontmoetingsplaats. Met elkaar mogen we dit soort plekken koesteren. Ik doe dat door voortaan al mijn boeken bij haar te kopen/bestellen. Doe je mee? Koester jouw lokale boekhandel in de Bollenstreek! Ook dát is bewuster leven.

Ga je lekker lezen? Je verwonderen over hoe we verbonden zijn? De liefde ontdekken? Elkaar inspireren?
We maken er met elkaar weer een fijne leeskring van!

Informatie + Aanmelden »

www.bewustbollenstreek.nl
Bekijk Facebook event

Grimbergen Boekhandel
Heereweg 237 ('t Vierkant)
Lisse

Angela Roelen
06 22329846 (Angela)
aanmelden: info@grimbergenboeken.nl of loop binnen

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!