31mei 2024
Opstellingen en Ziekte

Maya Kanhai en Judith van Kampen
Noordwijk-binnen

Heb je te maken (gehad) met ziekte? Van jezelf of in je familie? Wil je er op een andere manier naar kijken?

Heb je te maken (gehad) met ziekte? Van jezelf of in je familie? Wil je er op een andere manier naar kijken? Dan zijn deze workshops misschien wat voor jou.

Als iemand met ziekte te maken krijgt, kun je de ziekte niet reduceren tot die persoon. Kijk naar de zieke vanuit de grotere context - de familie en verder” ~ Stephan Hausner

Je maakt deel uit van een geheel dat groter is dan jij. Als we het gezin waar we in geboren zijn zien als een systeem, weet je dan hoe jouw familie systeem werkt?

Een opstelling is een hulpmiddel om relevante informatie te verkrijgen. Hoe onderlinge verhoudingen of verzwegen verhalen kunnen leiden tot ziekte. Hoe schuld in allerlei vormen overgedragen kan worden op volgende generaties. Hoe gebeurtenissen in de familie ons als individu beïnvloeden.

We gebruiken opstellingen om te kijken of er verbanden zijn tussen het familie systeem en de symptomen die iemand heeft. Het gaat niet om dingen oplossen of fiksen, maar om erkennen wat er is. Als iemand de pijn heeft gevoeld, de verlangens heeft erkend en gevoeld dat daaraan niet is voldaan, dan kan diegene verder.  

Opstellingen en Ziekte.

3x op vrijdagmiddag 31 mei, 7 juni en 14 juni 2024 in Noordwijk-binnen. 

Van 13-17uur en voor € 95 voor alle 3 middagen.

Begeleid afwisselend door mijzelf of Judith van Kampen ( hartlichtenleven/event/opstellingen-en-ziekte/ )

Informatie

31 mei 2024 t/m 14 jun 2024 | 3 middagen 31 mei, 7 juni en 14 juni 2024
13.00 - 17.00
95,00 Je geeft je op voor alle 3 de middagen.
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?Noordwijk-binnen

Opstellingen en Ziekte