Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30mei 2024
Nieuwe datum: 20 09 24 Mentale kracht in roeien: Laten of Laden

Nica-Luce Coaching, Consulting en Training
Op lokatie op Roeivereniging in de Randstad

Dat blik ga je trekken als je als team jullie inner Power aan zet. Door mentale focus, positieve energiestrategieen en het mentaal opladen van je energie roei je harder, bereik je meer eenheid in je team en overstijg je je zelf.

Sterke spieren, goede conditie , hoge VO2 max, teamvertrouwen en goed materiaal zijn voorwaarden om te winnen. Echter, laat je jouw inner power op je nachtkastje liggen op je wedstrijd dag? Of load je jouw inner power op? Ik leer je hoe je dit aanpakt. De kracht van jouw mindset en gevoel heeft direct invloed op jouw zenuwgeleiding, en dus op jouw spieren en jouw botten. Lichaam en geest zijn één. De perfecte gelijke haal komt beter tot stand als je allemaal in dezelfde cadans zit. Eén insteek,  één doorhaal en één uitpik.  Daar droom je van als je in je bed ligt de avond voor de wedstrijd.

De kracht van jouw inner power is jou eigen. Je bent er mee geboren. Maar dan moet je hem wel aanzetten.  Jouw telefoon doet het ook niet als ie niet opgeladen is.  Dus hoe laad je nou jouw inner power op?  En nog belangrijker ? Hoe verbind je de inner power van 8 of 4 of 2 roeiers met jouw stuur in de boot en jouw coach op de fiets?

Jullie Inner Power gaat je nog verrassen. Er valt nog veel te ontdekken.  Bewuste aansturing van jouw energie. Wat levert het op? Meer focus. De optimale spanning. Een latere verzuring. En dat felbegeerde blik.  Concentreren is kunnen! Nieuwsgierig geworden? Probeer het eens uit op de ergometer in een team- try out.  Allez.

 

Informatie

30 mei 2024 t/m 30 jun 2024 | Annulering :deze workshop is verzet naar 20 september
18.30 - 20.30

Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Op lokatie

Op lokatie op Roeivereniging in de Randstad

Nieuwe datum:  20 09 24  Mentale kracht in roeien:  Laten of Laden