06sep 2024
Creatieve workshop 'Omarm je Innerlijke Vrouw' (4x vrijdagochtend) Samen ontdekken en groeien!

Ik zing mijn eigen lied & Liliart
Lisse

Neem deel aan onze sprankelende, hartverwarmende en creatieve workshops als jij het leuk vindt je om je in je vrouw-zijn verder te ontwikkelen! Samen ontdekken, spelen, delen en ook helen in een vast, klein intiem groepje vrouwen.

Wil jij je vrijer voelen in je vrouw-zijn? Jezelf als vrouw koesteren en respecteren? Je kwetsbaarheid en zachtheid omarmen? Vrouwen zijn eeuwenlang onderdrukt, misbruikt en verketterd wanneer zij een diepe wijsheid en kracht lieten zien. Om te overleven moesten we als vrouw onzichtbaar zijn, gehoorzaam zijn, gewillig zijn. Daarom geven wij, Kasia en Annette, samen creatieve workshops waarin we onze Innerlijke Vrouw omarmen, haar eren! Ze ontvangt alle ruimte om zich te laten zien zoals ze ís…prachtig, krachtig, wijs, intuïtief, kwetsbaar, zacht, zorgzaam en creatief.

In 4 ochtenden verbind je je op creatieve wijze (schilderen/tekenen/krijten/kleien) met je eigen vrouwenenergie. Je ontdekt welke energie nog geblokkeerd is en hoe je deze vrij kunt geven. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie en wijsheid, ook in het niet-weten. De kracht van onze workshops is het samen delen, samen helen, samen groeien, elkaar bemoedigen in zacht en kwetsbaar zijn én in onafhankelijk durven zijn.

De workshops worden gegeven in de lichte, fijne ruimte van Liliart in Lisse. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. Het gaat om het naar buiten brengen, geheel op jouw eigen unieke wijze.

Thema’s waar we mee werken:

* Thema ‘Open’ – wo 6 sep
* Thema ‘Overgave’ – wo 13 sep
* Thema ‘Onbevangen’ – wo 20 sep
* Thema ‘Ontvankelijk’ – wo 27 sep

Samen ontdekken en groeien in een klein intiem groepje van max. 8 deelnemers.

Opgeven via website van Ik zing mijn eigen lied.

Kasia en Annette ontmoeten je graag!

Informatie

06 sep 2024 | Volgende vrijdagochtenden zijn op 20 sep, 4 en 11 okt
09.30 - 12.15
180,00 incl. koffie/thee/lekkers/materiaal. Aanmelden via https://ikzingmijneigenlied.nl/agenda/
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Creatieve ruimte van Liliart
Heereweg 331
2161 BL Lisse

Contact

Creatieve workshop 'Omarm je Innerlijke Vrouw' (4x vrijdagochtend)  Samen ontdekken en groeien!