Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28mei 2024
Omgaan met Verlies

Nica-Luce: Praktijk voor Coaching, Consulting en Training
Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden

Het verlies van je gezondheid, relatie of baan kan als een bliksem inslaan en je verlammen. Eerdere verliezen herleven in je. We bespreken effecten van verlies, en ondersteunende copingstrategieen voor lichaam, gevoel denken, doen en energie.

Bewustzijnstraining die jou enerzijds verdiepende oefeningen brengt, en anderzijds verruiming van jouw kennis. Als je een dierbare verliest, je baan of huis kan dit er enorm inhakken. Je voelt je lamgeslagen en de bodem valt onder je weg. Fysiek kunnen we bibberende knieeen hebben en lood in je benen. Alsof je met de grond gelijk bent gemaakt. Energetisch is dit niet zelden het geval.

In de oefeningen leer je jezelf innerlijk energetisch waar te nemen in hoe je er bij zit in deze verliesperiode. We bespreken wat de inslag van het verlies voor effect heeft op jouw gronding, en hoe je je gronding binnen de verlies ervaring kunt ondersteunen. De kennis van deze dag is gericht op ondersteunen van jezelf, het leren laveren met jouw takenpakket en het begrenzen van extra bijkomende eisen die de omgeving aan jou stelt. Na de lezing ben je je bewust welke innerlijke energie strategieen 1) voor jou in werking treden direct na het verlies, 2) welke effecten dit op je heeft, 3) welke strategieen jou bekrachtigen en welke niet. We verkennen 2 lagen van gevoels reacties, en welk effect dit heeft op jouw gedachten. En tot slot hoe voelen en denken efffect heeft op jouw handelen. Wat je mee neemt naar huis is meer verbinding met jezelf in meer mogen en minder moeten, en tools die jou in staat stellen zachter te zijn voor jezelf. Anderzijds brengt deze lezing jou effectieve omgevings strategieen naar keuze, die jou helpen de verlies periode goed te overleven. 

Informatie

28 mei 2024 | aanvang 10 uur, inloop vanaf 09.45
13.00 - 19.00
150,00 graag overmaken op NL 89 RBRB0200679597 t.n.v. Guiara o.v.v de naam van de lezing. Nica-Luce is een
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
2518 JR Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden

Omgaan met Verlies