17nov 2024
Ademreis door de Chakra's

Soul Balance
Voorhout

Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Keelchakra.

Ademreis door de Chakra’s is een bewustzijnsreis van 7 middagen om te verbinden met je chakra’s en je ademkracht. Elke middag staat er één chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet. Het is een bewustzijnsreis door en in het lichaam.

We beginnen de middag met een sharing. Daarna gaan we oefeningen doen om je te verbinden met dit chakra. Hierdoor raken we bewuster van de verbinding met onszelf en met de ander. Na een korte pauze gaan we in een ademcirkel de adem inzetten op dit chakra. Hiermee geven we het lichaam de ruimte en gelegenheid om precies dat te voelen, te ontladen en/of omarmen wat het nodig heeft.

We beginnen de middag met een sharing. Dan gaan we oefeningen doen om je te verbinden met dit chakra. Hierdoor raken we bewuster van de verbinding met onszelf en met de ander. Na een korte pauze gaan we in een ademcirkel de adem inzetten op dit chakra en het thema wat ermee gepaard gaat. Hiermee geven we het lichaam de ruimte en gelegenheid om precies dat te voelen, te ontladen en/of omarmen wat het nodig heeft.

€ 350,- voor de hele cyclus

€ 210,- voor 4 keer

€ 55,- per losse middag.

Deze zondagmiddagen zijn van 13.30 tot 17.00 uur. Data: 26 mei Stuitchakra, 30 juni Sacraalchakra, 8 september Plexus Solaris, 13 oktober Hartchakra, 17 november Keelchakra, 12 januari Voorhoofdchakra, 19 februari Kruinchakra

 

Informatie

17 nov 2024
13.30 - 17.00
55,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Lovte
Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout

Ademreis door de Chakra's