30jun 2024
Ademreis door de Chakra's

Soul Balance
Voorhout

Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Sacraalchakra.

Ademreis door de Chakra’s is een bewustzijnsreis van 7 middagen om te verbinden met je chakra’s en je ademkracht. Elke middag staat er één chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet. Het is een bewustzijnsreis door en in het lichaam.

We beginnen de middag met een sharing. Daarna gaan we oefeningen doen om je te verbinden met dit chakra. Hierdoor raken we bewuster van de verbinding met onszelf en met de ander. Na een korte pauze gaan we in een ademcirkel de adem inzetten op dit chakra. Hiermee geven we het lichaam de ruimte en gelegenheid om precies dat te voelen, te ontladen en/of omarmen wat het nodig heeft.

We beginnen de middag met een sharing. Dan gaan we oefeningen doen om je te verbinden met dit chakra. Hierdoor raken we bewuster van de verbinding met onszelf en met de ander. Na een korte pauze gaan we in een ademcirkel de adem inzetten op dit chakra en het thema wat ermee gepaard gaat. Hiermee geven we het lichaam de ruimte en gelegenheid om precies dat te voelen, te ontladen en/of omarmen wat het nodig heeft.

€ 350,- voor de hele cyclus

€ 210,- voor 4 keer

€ 55,- per losse middag.

Deze zondagmiddagen zijn van 13.30 tot 17.00 uur. Data: 26 mei Stuitchakra, 30 juni Sacraalchakra, 8 september Plexus Solaris, 13 oktober Hartchakra, 17 november Keelchakra, 12 januari Voorhoofdchakra, 19 februari Kruinchakra

 

Informatie

30 jun 2024
13.30 - 17.00
55,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Lovte
Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout

Ademreis door de Chakra's

Wat doe ik nog meer?

Soul Balance
08sep
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Soul Balance
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van de Plexus Solaris.
Soul Balance
Healing en reading
Aura/ Chakra healing
Soul Balance
Sassenheim
Door blokkades en angsten uit het verleden te transformeren naar kracht en geloof in jezelf, wordt de balans weer hersteld. En dan is zowel lichaam als geest in staat om rust en ontspanning te vinden. Daar zet ik mij graag voor in!
Soul Balance
Lichaamswerk
Access Bars en Trauma/stress behandeling
Soul Balance
Sassenheim
Een Access Bars sessie kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten! Een Bars behandeling is geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven wil staan.
Soul Balance
17nov
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Soul Balance
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Keelchakra.
Soul Balance
13okt
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Soul Balance
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Hartchakra.
Soul Balance
Ademtherapie
Verbonden Ademcoach
Soul Balance
Sassenheim
Ademcoach
Soul Balance
28jun
Workshop
Ademcirkel
Soul Balance
Voorhout
Een prachtige cirkel met de Verbonden Adem. Een hele fijne manier om je hart te openen en een laagje dieper in jezelf te kunnen bewegen.