Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11apr 2024
Energy healing en Kundalini Awakening

The Healing Mom
Noordwijk

Kundalini Awakening is een energetische ervaring die je weer verbindt met je ware essentie. Ontwaak je eigen systeem en laat de energie door al je chakra's stromen.

Kundalini Energy Awakening is een energetische ervaring die je weer verbindt met je ware essentie. In de Kundalini Energy Awakening hebben we interactie met het veld van intelligente energie. Het nodigt onze individuele energiesystemen uit om van binnenuit te ontwaken. Wanneer je in overgave deze uitnodiging aanvaardt en door de deur stapt, is het jouw eigen systeem die de energie door al je chakra's laat stromen. Het is dus je eigen energie die van binnenuit ontwaakt.  Dit proces vindt zijn weg op een natuurlijke wijze die in afstemming is met jouw lichaam en ziel. De sessie kan je ook laten inzien waar je nog donkere kanten van jezelf mag helen. Het is belangrijk dat je jezelf kunt dragen voordat je deelneemt aan een sessie.

Op het moment dat deze energie wordt geactiveerd, laten lagen los die niet meer dienen en kom je tot je authentieke zelf. Bij deze lagen kan je denken aan bepaalde programmeringen, blokkades en overtuigingen.
Automatisch ga je keuzes maken die passen bij wie jij diep van binnen bent. Tijdens de sessie lig je op een yogamat en mag je je overgeven aan het energie veld en de muziek.

De sessie vind plaats in mijn praktijk aan huis, in een fijne kleine semi-private setting. 
 

Wees welkom. 

Mannen en Vrouwen.

Liefs, 

Meredith Willemsen - The healing mom

Informatie

11 apr 2024
19.30 - 22.00
65,00 Kan contant of via de website betaald worden
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Praktijk The Healing Mom
Leendert Hellenberghof 11
2202XS Noordwijk

Contact

Energy healing en Kundalini Awakening