Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

07mrt 2024
Kundalini Energy Awakening

The Healing Mom
Noordwijkerhout

Kundalini Awakening is een energetische ervaring die je weer verbindt met je ware essentie. Ontwaak je eigen systeem en laat de energie door al je chakra's stromen.

Kundalini Energy Awakening is een energetische ervaring die je weer verbindt met je ware essentie. In de Kundalini Energy Awakening hebben we interactie met het veld van intelligente energie. Het nodigt onze individuele energiesystemen uit om van binnenuit te ontwaken. Wanneer je in overgave deze uitnodiging aanvaardt en door de deur stapt, is het jouw eigen systeem die de energie door al je chakra's laat stromen. Het is dus je eigen energie die van binnenuit ontwaakt.  Dit proces vindt zijn weg op een natuurlijke wijze die in afstemming is met jouw lichaam en ziel. De sessie kan je ook laten inzien waar je nog donkere kanten van jezelf mag helen. Het is belangrijk dat je jezelf kunt dragen voordat je deelneemt aan een sessie.

Op het moment dat deze energie wordt geactiveerd, laten lagen los die niet meer dienen en kom je tot je authentieke zelf. Bij deze lagen kan je denken aan bepaalde programmeringen, blokkades en overtuigingen.
Automatisch ga je keuzes maken die passen bij wie jij diep van binnen bent. Tijdens de sessie lig je op een yogamat en mag je je overgeven aan het energie veld en de muziek.

De sessie wordt gefaciliteerd door Valérie Colin en Meredith Willemsen. 
Met onze achtergrond als Holistisch therapeut en Energetisch therapeut bieden wij een veilige setting om jou te begeleiden. 

Wees welkom. 

Mannen en Vrouwen.

Liefs, 

Meredith Willemsen - The healing mom

Informatie

07 mrt 2024
19.30 - 22.00
55,00 Kan contant of via de website betaald worden
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Heal Jezelf
Herenweg 416
2211 VJ Noordwijkerhout

Contact

Kundalini Energy Awakening