Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23apr 2024
Energetisch moestuinieren

Nica-Luce: Praktijk voor Coaching, Consulting en Training
Op Hodenpijl Rijkstraatweg - Schipluiden

Energetisch moestuinieren betekent moestuinieren door verbinding van jouw innerlijke levenskracht met die van de plant. Dit betekent : anders grondbewerken en planten en zaaien, anders oogsten en anders water geven. Meer vreugde, meer oogst!

Energetisch moestuinieren betekent moestuinieren door verbinding van jouw innerlijke levenskracht met die van de plant. Dit betekent :  anders grondbewerken, anders planten en zaaien, anders oogsten en anders water geven. En als het even kan:  één mens per groentenperk. Ik geef alvast op 2 onderdelen een tipje van de sluier:  

Bij grondbewerken laten we de grondlagen in stand en spitten ze niet om. We maken ze wel los met een grondboor en voegen biologisch compost toe. Bij voorkeur tuinieren we in de vroege ochtend waarbij de natuur en wij net ontwaken en we het optimum aan aardekrachten zelf kunnen opnemen, en ook kunnen geleiden naar de planten toe. We lopen op blote voeten want dit helpt plant en mens. Zo floreren de planten en leven langer, schenken meer oogst aan ons omdat wij meer onze energie, de beste tijd van de dag en de meest waardevolle biologische stoffen aan de plant aanbieden. Moestuiniert u in een kas?  Dan mag u anders water geven dan u gewend bent. Bent u nieuwsgierig geworden? Ik vertel graag meer . Van harte welkom op deze leuke bijeenkomst. Neem gerust uw vragenlijstje en uw plant mee! Meer levenskracht, meer vreugde en meer oogst!

Entree:  € 30-  graag overmaken naar:  NL89 RBRB 0200 6795 97 tnv Guiara . (Nica-Luce is een handelsmerk van Guiara)

Informatie

23 apr 2024 | Aanmelden: mail naar Nicole@nica-luce.com of zend een berichtje op telegram/sms/signal/whats app op 5198 49 45 met jouw mail adres .
18.30 - 21.00
30,00 NL 89 RBRB0200679597 t.n.v. Guiara ovv datum van de workshop. Nica-Luce is een merk van Guiara.
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 16 deelnemers.

Waar?

Schipluiden
Rijkstraatweg 20-22
2636 AX Op Hodenpijl Rijkstraatweg - Schipluiden

Contact

Energetisch moestuinieren