Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11okt 2023
Voor hooggevoelige kinderen 6 workshops: Ik voel me super en fijn!

Mediumpraktijk Silvia Heemskerk
Voorhout

Een super leuke serie workshops voor (hoog) gevoelige kind(eren) in de leeftijd van 6 t/mt 12 jaar. In kleine groepjes met elkaar op een leuke spelenderwijze en creatieve manier om leren gaan met je hooggevoelig zijn en al je gevoelens en emoties.

We gaan dansen en springen op gekke en leuke muziek. Dit doen we om al onze energie kwijt te kunnen.
Als je je namelijk druk voelt dan wil je lichaam bewegen, dit is altijd zo, dat kun je niet tegenhouden. Wiebel, spring, dans of schud alles wat je maar wil in je lichaam. Net zo lang tot je voelt dat het klaar is. Je kan dan weer beter nadenken.
Ook gaan we lekker zitten of liggen met de ogen dicht en luisteren naar een verhaal om zo een droom in ons hoofd te laten ontstaan. Dit noem je visualiseren. Door dit regelmatig te doen, krijg je zomaar ineens geweldige ideeën of oplossingen. Door te dromen krijgen je hersenen namelijk de ruimte om alle ideeën te bekijken en te combineren. 
Ook gaan we je een aantal handige tips leren hoe je om kan gaan met spanning of vervelende gevoelens. Om deze tips en tricks goed te kunnen onthouden gaan we leuke knutsels maken. Ook gaan we oefenen met de tips en tricks. Super leuk en handig om te weten. Door de oefeningen ga je je lichaam weer voelen en ga je even uit je hoofd. Zo kan je hoofd tot rust komen en kun je daarna juist weer beter nadenken. We hopen dat je door dit te lezen een klein beetje een idee hebt gekregen wat we gaan doen met de workshops. Uiteraard hebben we niet alles verklapt, want het is ook leuk om je te laten verassen!
 

Informatie

11 okt 2023 | overige data: 17 februari, 10 maart en 24 maart
13.30 - 15.00
60,00 Je betaalt €15,00 per keer voor anderhalf uur, dit is inclusief materialen, drinken en wat lekkers
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Atelier Yvonne Heemskerk
Engelselaan 49
Voorhout

Voor hooggevoelige kinderen 6 workshops: Ik voel me super en fijn!