15nov 2023
ZijnsWijzers workshop

Licht-op-talent
Hillegom

Unieke workshop rond de ZijnsWijzers, (spel) materiaal voor iedereen die achter het gedrag van kinderen wil kijken. Workshop voor ouders, leerkrachten en coaches.

Marianne Rietveld is specialist in hoogbegaafdheid, van de Wijswijzer uit Beusichem

Zij ontwikkelde De ZijnsWijzers vanuit een heel sterke behoefte iedereen die ook maar iets met hoogbegaafdheid te maken heeft, te helpen achter het gedrag te kijken. Niet alleen het ‘slimme’ kind te zien, maar juist ook het ‘gevoelige’ kind – het kind dat zo graag gezien wil worden om wie hij is en niet om wat hij kan of doet. Het kind dat de wereld om hem heen intens ervaart, te leren begrijpen.

De ZijnsWijzers zijn tevens ontwikkeld om de vooroordelen rondom hoogbegaafdheid in te ruilen voor begrip en inzicht in het gedrag dat kinderen, en volwassenen, laten zien.

Deze workshop is voor iedereen die kennis wil maken met ZiWi en De ZijnsWijzers of voor wie nóg meer praktische handvatten wil krijgen. 

Je leert de ZijnsWijzers (nog beter) inzetten en ervaar je wat het gebruik ervan met je kan doen.

Inschrijven via de wijswijzer:

sdewijswijzer/product/workshop-zijnswijzers-hillegom/

Informatie

15 nov 2023
19.30 - 21.30
49,95
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Centrum Licht-op-talent
Industriekade 1
2181AJ Hillegom

ZijnsWijzers workshop

Wat doe ik nog meer?

Licht-op-talent
01dec
Workshop
Buts en Bofn Workshop
Licht-op-talent
Hillegom
Uniek materiaal om gevoelens zichtbaar te maken. Tijdens de workshop maak je kennis met Buts en Bofn. Na een korte introductie ga je zelf aan de slag en ervaar je hoe de visuele materialen ondersteunen bij het praten over gevoelens.
Licht-op-Talent
17jan
Training
Blij met mij! training -voor kinderen van 6-11 jaar
Licht-op-Talent
Hillegom
Krachtige training voor kinderen van 6 tot ca 11 jaar en hun ouders. Kinderen leren kijken naar waar ze goed in zijn en wat kan helpen zelfvertrouwen te versterken. Ouders leren dit proces positief te bekrachtigen. Zo ben je samen een goed team.
Licht-op-talent
30okt
Workshop
Rust in je gezin met familie opstellingen
Licht-op-talent
Hillegom
Rust in het gezin, rust bij jou. Rust bij jouw kind. Die hoeft niet langer de verantwoordelijkheid te dragen de boodschapper te zijn, maar kan door met zijn eigen ontwikkeling en groei. Precies wat jij wil als ouder.
Licht-op-Talent
Coaching - Diverse Coaching
Talentcoach en Coach begaafdheid. Kunnen zijn wie je werkelijk bent.
Licht-op-Talent
Hillegom
Je kunt of durft geen stappen zetten, omdat je vastzit in je eigen gedachten. Mijn begeleiding op maat maakt je bewust van jouw talenten, kwaliteiten en je doel. Dat geeft kracht. Dat bepaalt de koers. Stappen zetten gaat dan vanzelf.
Licht-op-Talent
Coaching - Kindercoaching
Leert (onbewust) begaafde kinderen met vertrouwen kijken naar zichzelf.
Licht-op-Talent
Hillegom
Kinderen leren in kortdurende trainingen positief naar zichzelf te kijken. Ze ervaren wat al wel lukt en waar hun kracht ligt. Dat geeft zelfvertrouwen, waardoor ze weer kunnen ontwikkelen. Mijn specialisatie ligt bij begaafde kinderen.