17jan 2024
Blij met mij! training -voor kinderen van 6-11 jaar

Licht-op-Talent
Hillegom

Krachtige training voor kinderen van 6 tot ca 11 jaar en hun ouders. Kinderen leren kijken naar waar ze goed in zijn en wat kan helpen zelfvertrouwen te versterken. Ouders leren dit proces positief te bekrachtigen. Zo ben je samen een goed team.

 

Blij met mij! is een krachtige training voor kinderen en hun ouders. Samen versterken we de eigen kracht van kinderen. Zo bouwen ze  zelfvertrouwen en veerkracht op, voor de korte én de lange termijn. 

Wat de kinderen leren op de woensdagmiddagen kunnen ze zo in het dagelijks leven gebruiken. Jouw betrokkenheid als ouders is een versterkende succesfactor! 

De training bestaat uit vijf kindermiddagen van ca 14.00 tot 16.15 uur. Én voor ouders  3 ouderavonden, van 20.00 tot 22.00 uur, verdeeld over de training.

Op deze informerende avonden ontdekken jullie hoe je jullie kind kan ondersteunen, in deze training en daarna.  Je leert communiceren op een manier waarbij het kind zich zo ondersteund voelt dat het de eigen kracht weer vindt. 

Samen leren we te doen wat werkt. En dát werkt!! 

Wat zeiden ouders hierover: 

  • "Mijn kind is sneller uit boosheid". 
  • "Ze kan makkelijker vrienden maken".
  • "Ze durft te gaan staan'. 
  • "Meer vertrouwen en veiligheid in huis".
  • "Wij, als ouders, weten nu beter wat we moeten doen".
  • "Wij geven nu meer ruimte om zelfstandig te worden".

Aanmelden of informatie via website Licht op Talent

Informatie

17 jan 2024 t/m 13 mrt 2024 | Andere data 31 januari, 7 en 28 februari en 13 maart Ouderavonden op 16 januari, 7 februari en 13 maart
14.00 - 16.15
425,00 Vrij van BTW, inclusief: Blijmetmij! ouderboek en kinderboek
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Centrum Licht-op-Talent
Industriekade 1
2181 AJ Hillegom

Blij met mij! training -voor kinderen van 6-11 jaar

Wat doe ik nog meer?

Licht-op-Talent
Coaching - Kindercoaching
Leert (onbewust) begaafde kinderen met vertrouwen kijken naar zichzelf.
Licht-op-Talent
Hillegom
Kinderen leren in kortdurende trainingen positief naar zichzelf te kijken. Ze ervaren wat al wel lukt en waar hun kracht ligt. Dat geeft zelfvertrouwen, waardoor ze weer kunnen ontwikkelen. Mijn specialisatie ligt bij begaafde kinderen.
Licht-op-talent
15nov
Workshop
ZijnsWijzers workshop
Licht-op-talent
Hillegom
Unieke workshop rond de ZijnsWijzers, (spel) materiaal voor iedereen die achter het gedrag van kinderen wil kijken. Workshop voor ouders, leerkrachten en coaches.
Licht-op-talent
30okt
Workshop
Rust in je gezin met familie opstellingen
Licht-op-talent
Hillegom
Rust in het gezin, rust bij jou. Rust bij jouw kind. Die hoeft niet langer de verantwoordelijkheid te dragen de boodschapper te zijn, maar kan door met zijn eigen ontwikkeling en groei. Precies wat jij wil als ouder.
Licht-op-Talent
Coaching - Diverse Coaching
Talentcoach en Coach begaafdheid. Kunnen zijn wie je werkelijk bent.
Licht-op-Talent
Hillegom
Je kunt of durft geen stappen zetten, omdat je vastzit in je eigen gedachten. Mijn begeleiding op maat maakt je bewust van jouw talenten, kwaliteiten en je doel. Dat geeft kracht. Dat bepaalt de koers. Stappen zetten gaat dan vanzelf.
Licht-op-talent
01dec
Workshop
Buts en Bofn Workshop
Licht-op-talent
Hillegom
Uniek materiaal om gevoelens zichtbaar te maken. Tijdens de workshop maak je kennis met Buts en Bofn. Na een korte introductie ga je zelf aan de slag en ervaar je hoe de visuele materialen ondersteunen bij het praten over gevoelens.