Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26nov 2023
Cacao Ceremonie en Verbonden Ademcirkel

Soul Balance
Voorhout

Een prachtige cirkel met een prachtige rituele cacao ceremonie voorafgaand aan de Verbonden Ademcirkel. Een hele fijne manier om je hart te openen en een laagje dieper in jezelf te kunnen bewegen.

Deze middag co-creër ik samen met Hannie, een prachtige vrouw, een elder die door heel Nederland cacao ceremonies geeft.  Sinds ruim 15 jaar is zij verbonden met diep Ceremonieel (innerlijk) 'werk' en heeft veel ervaring in het spaceholden (houden) en begeleiden van mensen. Vanuit haar begeleidende, ondersteunende en verzorgende taak in de verbindingscirkels, in ceremonies en rituelen vanuit de oudere volkeren Eer en deelt zij de Ancient Wisdom.

Een cacao ceremonie is een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent. Het ritueel helpt je in contact te brengen met je onderbewustzijn en innerlijke kracht. Het kalmeert je hoofd en brengt rondvliegende gedachtes tot stilstand. Cacao zorgt voor een gevoel van euforie en boost je creativiteit.

Verbonden Ademen is een adem-methode waarbij de in- en uitademing met elkaar verbonden worden. Dit betekent dat er geen pauzes meer zijn tussen de in- en uitademing. Je ademt volledig in naar de onderbuik (actief) en ontspannen uit (passief). Het is een bewuste ademhaling en daarom wordt deze vorm ook wel Bewust Verbonden Ademen genoemd. Deze tijd nodigt ons uit om meer in het nu te zijn en de Verbonden ademsessies zijn een mooie manier om daar ruimte voor te scheppen.Je ademhaling veranderen en meer bewustzijn verkrijgen in de manier waarop je ademt kan ervoor zorgen dat je gaat leven vanuit je natuurlijke kracht, je je weer vitaler gaat voelen, meer energie krijgt, je gelukkiger en blijer bent en jezelf beter leert kennen.

Informatie

26 nov 2023
13.30 - 17.00
55,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Lovte
Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout

Cacao Ceremonie en Verbonden Ademcirkel

Wat doe ik nog meer?

Soul Balance
13okt
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Soul Balance
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Hartchakra.
Soul Balance
17nov
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Soul Balance
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Keelchakra.
Soul Balance
08sep
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Soul Balance
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van de Plexus Solaris.
Soul Balance
Lichaamswerk
Access Bars en Trauma/stress behandeling
Soul Balance
Sassenheim
Een Access Bars sessie kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten! Een Bars behandeling is geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven wil staan.
Soul Balance
Ademtherapie
Verbonden Ademcoach
Soul Balance
Sassenheim
Ademcoach
Soul Balance
Healing en reading
Aura/ Chakra healing
Soul Balance
Sassenheim
Door blokkades en angsten uit het verleden te transformeren naar kracht en geloof in jezelf, wordt de balans weer hersteld. En dan is zowel lichaam als geest in staat om rust en ontspanning te vinden. Daar zet ik mij graag voor in!