Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26mei 2023
Jikiden Reiki Okuden Workshop

Maya Kanhai
Noordwijk-binnen

Met Jikiden Reiki heb je een effectieve en eenvoudige manier in handen om het eigen genezingsvermogen van het lichaam te activeren. Simpel en doeltreffend en gelijk toe te passen wanneer je maar wilt.

Jikiden Reiki staat voor een zuiver Japanse vorm van ‘energy healing’ en betekent letterlijk 'directe leer'. Het is vrij van westerse New Age invloeden en heeft een praktische, op behandeling gerichte aanpak. Je leert de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam te observeren door te letten op de sensaties die je in je handen voelt als je het lichaam van de ontvanger aanraakt. Dit helpt je om de probleemgebieden te identificeren waar behandeling het meest nodig is. 

Als je langer Jikiden Reiki beoefent, kun je zo inschatten of het om een acuut of chronisch probleem gaat, en welke frequentie en duur van sessies nodig zijn om de beste kansen op verbetering te hebben.

Jikiden Reiki biedt een opmerkelijk eenvoudige manier om het eigen genezingsvermogen van het lichaam te activeren met behulp van energie om zo de natuurlijke genezingsprocessen te versnellen. Wondgenezing is een geweldig voorbeeld, omdat je letterlijk voor je eigen ogen kunt zien hoe het genezingsproces wordt versneld.

Met Jikiden Reiki Okuden, het verdiepingsniveau (vergelijkbaar met de westerse Reiki II) leer je anderen op afstand behandelen en je leert de speciale behandeling voor mentale en psychische problemen.  Je ontvangt elke dag een Reiju (=afstemming) en gaat behandelingen geven en ontvangen. 

Informatie

26 mei 2023 t/m 27 mei 2023
10.00 - 17.00
450,00 Heb je Jikiden Reiki eerder geleerd, dan ben je welkom om te komen herhalen voor € 50,- per dag.
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?Noordwijk-binnen

Jikiden Reiki Okuden Workshop