Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26mrt 2023
Verbonden Ademcirkel

Soul Balance
Voorhout

Een fijne Verbonden Ademcirkel op een prachtige locatie in Voorhout.

Verbonden Ademen

Deze hele fijne verbonden ademcirkel wordt gegeven in de fantastische ruimte van Lovte in Voorhout. De middag start om 13.30 uur en we eindigen rond 16.00 uur. De thee staat klaar en je bent welkom vanaf 13.30 uur. De energie uitwisseling voor deze cirkel is € 35.00,- vooraf per tikkie te voldoen.
Opgave kan via whatsapp, bellen of mailen.

Verbonden Ademen is een adem-methode waarbij de in- en uitademing met elkaar verbonden worden. Dit betekent dat er geen pauzes meer zijn tussen de in- en uitademing. Je ademt volledig in naar de onderbuik (actief) en ontspannen uit (passief). Het is een bewuste ademhaling en daarom wordt deze vorm ook wel Bewust Verbonden Ademen genoemd.

De manier waarop we ademen heeft een grote impact op hoe we in het leven staan. We leven vaak gejaagd, stressvol en vermijden liever nare gevoelens. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden en/of vastzetten. Een verstoorde ademhaling kan vaak verregaande gevolgen hebben zowel fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel. Dit kan uiteenlopende klachten veroorzaken zoals: astmatische klachten, vermoeidheid, koude voeten, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, darmklachten, angst, neerslachtigheid, paniekaanvallen, slecht of onrustig slapen, je niet of maar half in je lijf voelen, niet kunnen ontspannen en verstijven van de spieren in het lichaam.

Informatie

26 mrt 2023
13.30 - 16.00
35,00

Waar?

Lovte
Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout

Verbonden Ademcirkel