Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

08apr 2023
Bewust Wandelen & Do-In

Het Leven Beweegt Je
Noordwijk Duindamseslag

Na een meditatie ben je veel meer ontvankelijk voor wat je in de natuur om je heen opmerkt. De geuren, de geluiden en ook de tekens die de natuur je geeft. De Do-In oefeningen geven je energie voor de hele dag, maken je veerkrachtig en levendig.

Ga je mee? Lekker in de ochtend een lange wandeling door het duingebied in Noordwijk en Do-In Energie-oefeningen.We wandelen in stilte door het bos/ duingebied naar de zee waar we lekker energiegevende Do-In oefeningen doen. Denk hierbij aan eenvoudige ronde bewegingen om je adem te verdiepen en je te vullen met levensenergie. En waar kan dat beter dan in de natuur in de frisse bos en zee-lucht. 

Na een meditatie ben je veel meer ontvankelijk voor wat je in de natuur om je heen opmerkt. De geuren, de geluiden en ook de tekens die de natuur je geeft. Dat is een andere ervaring dan dat je gezellig kwebbelend met iemand wandelt, of dat je met een hoofd vol gedachten al die dingen mist.

De wandelingen helpen jou om veel meer bewust je te verbinden met de schoonheid om je heen. Je laat spanning en stress los die jouw lichaam belasten en vervuilen en je verhoogt letterlijk je trilling waardoor je positieve energie opneemt en uitstraalt.

Ook met een grijze lucht en wind kun je jezelf heerlijk opladen. Hier kun je je op kleden en je zult merken dat het toch heerlijk is om buiten bewust te bewegen en je spanning los te laten. Je hoeft geen Yoga-ervaring te hebben, alles doe je op je eigen tempo en mogelijkheden.

Zo ben je samen met anderen en toch lekker op jezelf. 

Wat is Do-In? Lees erover op mijn site.

Data voorjaar 2023

8 april 
22 april
6 mei
20 mei

Informatie

08 apr 2023 | Het kan een beetje uitlopen, naderhand thee of koffie is eigen keuze
09.30 - 11.15
12,50 Contant (gepast) of Tikkie
Minimaal 4 deelnemers.

Waar?

Duindamseslag Noordwijkerhout
Verzamelen parkeerplaats
Noordwijk Duindamseslag

Bewust Wandelen & Do-In