Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

31jan 2023
Voetreflexologie doet zoveel meer...

Studio Puur | Vitaliteit & Voetreflexologie
Sassenheim

Een stap richting een gezonder en vitaler leven vanuit een holistische visie. Kom eens kennismaken met een voetreflexbehandeling en ervaar wat dit voor jou kan betekenen.

Bedankt voor jouw interesse in mijn praktijk!

Een stap richting een gezonder en vitaler leven vanuit een holistische visie. Alles is immers met elkaar verbonden en de wijsheden van de Chinese en natuurgeneeskunde zijn mijn uitgangspunten. En omdat ik niet geloof in een “quick fix” heb ik behandeltrajecten ontwikkeld van drie maanden die gericht zijn om jou duurzaam verder te helpen. Voordat je een traject start, adviseer ik om eerst langs te komen voor een kennismakingsbehandeling. Zo leer je mij kennen en kan ik je informeren over mijn werkwijze en mogelijkheden in mijn praktijk. Vanuit daar voel je vanzelf of een traject bij jou past.

De klachten waar je voor bij mij terecht kan, zijn heel breed. Mijn specialismes liggen op het gebied van herstel burn-out, slaapproblematiek, hooggevoeligheid, rouwverwerking, tijdens en na de zwangerschap, opwekken van de bevalling, hoofdpijn en spijsverteringsproblemen. Mocht je klacht er niet tussen staan, schroom dan niet om contact met me te leggen om dit te bespreken.

Dus wil jij eens kennismaken met voetreflexologie? Voel je dan welkom om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Informatie

31 jan 2023 | Mijn praktijkdagen zijn ma t/m vrijdag.
00.00 - 00.00
60,00 Na deze kennismaking heb je kunnen proeven of een behandeltraject voor jou passend is.

Waar?

Praktijk Studio Puur
Van Heemstrastraat 9
2171XJ Sassenheim

Voetreflexologie doet zoveel meer...