Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

22jan 2022
Korte intake - weegmoment - bodyanalyse - lekker recept

Praktijk Switch Your Body
Lisserbroek

Twijfel jij over je gezondheid? Met een intake bespreken we waar jij last van hebt. Een body-analyse geeft een compleet beeld van je gezondheid, omdat ook je vetpercentage, vochtgehalte, botmassa of spiermassa en je metabolisme wordt berekend.

Twijfel jij over je gezondheid? Zou jij daar wel eens over van gedachten willen wisselen met een professional?

Met een intake bespreken we van welke klachten jij last hebt en of je daar zelf wat aan kunt doen (evt. samen met mijn hulp). Een body-analyse geeft een compleet beeld van je gezondheid, omdat ook je vetpercentage, vochtgehalte, botmassa of spiermassa en je basale metabolisme snelheid (BMR) wordt berekend. Je kunt het zien als een nulmeting, dan weet je waar je staat.

Ik laat je ook zien wat de ideale waarden zijn voor iemand van jouw leeftijd. Dan weet je waar je naartoe kunt werken. Grote kans dat met het gezonder worden van jouw lichaam ook de klachten afnemen. Zou je daarbij hulp kunnen gebruiken, dan kan ik je helpen. In principe kun je het ook zelf doen, maar het hoeft niet. Met iemand die je motiveert en begeleidt gaat het eenvoudiger en een stuk sneller.

Meer over weten? Wat weerhoud je, het is bijna gratis, je investeert alleen een uurtje van jouw tijd. Is dat het je waard om gezonder te worden en nu eindelijk van die vervelende klachten af te komen? Geef je dan snel op en reserveer je plaats!

Je krijgt na afloop als voorbeeld een paar makkelijke recepten mee, zodat je zelf kunt ervaren dat gezond eten ook lekker kan zijn.

Informatie

22 jan 2022 | Mogelijk om 10.00-11.00-12.00-13.00-14.00-15.00-16.00 en 17.00 uur
10.00 - 18.00
10,00 Korte intake - weegmoment - bodyanalyse - lekker recept

Waar?

Praktijk Switch Your Body
Pijlkruidstraat 9
2165 XV Lisserbroek

Korte intake - weegmoment - bodyanalyse - lekker recept