Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12nov 2021
Meditatief concert met Tijn Touber: Een brug van licht

Zen met Den
Bij jou thuis!

Dennis Kivit neemt je samen met Tijn Touber online prachtig zingend mee op een muzikale en inspirerende reis naar binnen via hun prachtige eigen liedjes als 'Kun je luisteren, Vallend Voorwaarts' en 'Dat is wat het is'

Deze vrijdag geeft Dennis Kivit – Zen met Den – een concert samen met Tijn Touber genaamd Een brug van licht! Een concert om je vrij te maken van gedachten en verdriet, een middag om te helen en te verbinden. 

Muziek raakt.

Muziek heelt.

Muziek verbindt.

Muziek maakt je VRIJ!

Vrij van gedachten, vrij van verdrieten.

Het ene moment ontroert het je. Het andere moment zet het je stil. En dan weer vol vreugde in beweging.

Wat Dennis kan met zijn muziek is je werkelijk en oprecht raken.

Hij laat zich inspireren door The Beatles en spirituele schrijvers als Eckhart Tolle, maar bovenal wordt Dennis geïnspireerd door mensen en ontmoetingen. Kortom: door het leven zelf. Dit is de rode draad in zijn eigen repertoire.

Kom langs, doe je ogen dicht en laat je meenemen door de warme stem van Dennis, de bijzondere inleidingen bij de mooiste songs van bv The Beatles en laat de muziek je bewegen!

Get back! Keer terug naar je hart.

Laat de muze je beVRIJden!

Dennis maakte al vroeg op het conservatorium en de kleinkunstacademie kennis met de kracht van muziek, concentratie en meditatie.

Hij zong voorheen o.a. in Les Miserables en Cats in Carré, en in a capella groep Montezuma’s Revenge en speelt regelmatig met Tijn Touber en kan met zijn stem, zijn muziek en stilte een ervaring neer te zetten die je raakt en die je mee wil maken!

syoutu.be/cpuccIvmZOU

 

Informatie

12 nov 2021
20.00 - 22.45
15,00

Waar?Bij jou thuis!

Meditatief concert met Tijn Touber: Een brug van licht