Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30jun 2021
Reconnective Healing Sessie (datum & tijdstip in overleg)

Reconnect your Heart
Oegstgeest

Wat komt er de laatste maanden allemaal op jou af… fysiek, mentaal of emotioneel? Een Reconnective Healing® sessie helpt je te ontspannen en brengt lichaam en geest weer in balans. Kom weer in contact met jezelf. Voel je energiek en krachtig.

Het is een tijd van verandering. Wellicht is er de afgelopen maanden een boel op je afgekomen… fysiek, mentaal en emotioneel. Hoe ga je hiermee om? Wat heb jij nodig?

Ik, Gabie Devaney, wil graag dat je weet dat je er niet alleen voorstaat en dat ik je hierbij kan ondersteunen. Ik werk al jaren met de helende frequenties van Reconnective Healing® in de vorm van healing sessies. Reconnective Healing® stimuleert het zelfherstellende vermogen van je lichaam, helpt je te ontspannen en brengt lichaam en geest weer in balans. Het is geen behandeling of therapie, maar verandering.

De effecten van Reconnective Healing® vinden snel plaats (maximaal 1 tot 3 sessies). Cliënten omschrijven het als een verandering in hun bewustzijn, hun kijk op het leven en hoe ze zichzelf zien. Iedereen ervaart Reconnective Healing® op zijn eigen, unieke manier.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak en ervaar wat de helende frequenties met jou doen. 

Informatie

30 jun 2021 | Datum & tijdstip in overleg
9.00 - 17.00
75,00

Waar?

Praktijk Reconnect your Heart
Groenhoevelaan 15
2343 BP Oegstgeest

Contact

Reconnective Healing Sessie (datum & tijdstip in overleg)