05jun 2021
VrouwenWandelWeekend aan Zee. Ga je met ons mee?

Angela en Annette
Noordwijk

2daags weekend voor Vrouwen met overnachting in Noordwijk. We ontdekken onszelf in de natuur. We wandelen in de duinen en langs zee, doen opstellingen van het Verlangen, hartmeditatie- en yogales. Spelenderwijs ontvouwen in ons Zijn. Ga je met mee?

In de natuur, terug naar onze natuur.

Kom mee naar buiten allemaal, dan horen wij de Wielewaal! Wandelschoenen aan, rugzakje mee en met een klein groepje op avontuur in onze prachtige duinen en langs zee! We gaan op reis naar buiten. In de natuur herinneren we ons weer onze natuur.

Twee dagen wandelen we samen,  eten we samen, slapen we op een superlocatie aan de rand van de duinen, de Stayokay in Noordwijk. Een weekend om onbezorgd te Zijn, onbevangen ons te laten verwonderen door wat mag ontstaan. Samen zijn in de natuur, en zo onze eigen natuur, onze essentie weer meer ontdekken. Eenvoud blijkt een van de sleutels tot geluk te zijn, het schept innerlijke vrede. Wat maken we het onszelf soms ingewikkeld in het teveel willen, te hard werken, teveel ons best doen. Dat alles vanuit een gedachte dat we op onszelf niet genoeg zijn.

We wandelen samen terug naar onze essentie. We zijn genoeg. We zijn precies goed. En van daaruit ontmoeten we elkaar. De ingrediënten van onze wandeling? Samenzijn, blijdschap, speelsheid, verbinding, liefde, aandacht, natuur, eenvoud, openheid, spiritualiteit. Met wandelen, yoga, meditatie, opstelling, spelen.

Als alles er mag zijn, gewoon zoals het is, dan stroomt de Liefde.
En … daarin zingen we ieder heerlijk ons eigen lied.
Hoe vreugdevol! Laat je verwonderen!

Programma

Zaterdag 5 juni

10.00u ontvangst met een kopje thee en lekkers bij de Stayokay in Noordwijk.
11.00u onze voeten bewegen ons naar en in de duinen, we landen en laten los
13.00u we genieten onderweg van onze eigen meegebrachte lunch, spreken ons verlangen uit en trekken een kaartje.
14.00u we vervolgen onze weg door de duinen en langs zee

In de duinen, op een rustig plekje voor onszelf, ontstaat een Opstelling van ons Verlangen. Heerlijk om ons verlangen aan te kijken, haar te voelen en ervaren. Ons Licht en de Liefde die we zijn weer te herkennen! Lichtvoetig en luchthartig wandelen we verder.

17.00u terug bij Stayokay, om op te frissen, uit te rusten, genieten van een drankje
18.00u diner
19.00u tijd om te ontspannen, te lezen, te spelen. Alleen of samen. We kunnen buiten op het gezellige terras volleyballen, schaken, tafeltennissen. Voor wie wil zal Angela een begeleide hartmeditatie verzorgen.

Zondag 6 juni

09.00u we starten de dag met een ontspannen yogales, heerlijk buiten
10.00u ontbijt (en we maken alvast ons eigen lunchpakketje klaar)
11.00u we wandelen dit keer de andere kant op in de duinen, om daar de natuur te ontdekken. Wat laat zij ons zien? Wat zien wij hierin weerspiegeld?
13.00u een duinpannetje om te lunchen (meegenomen vd Stayokay)
14.00u we wandelen verder in verwondering, gebruiken onze zintuigen, we dijen, al wandelend, uit in het wonder van de Liefde zelf
16.00u terug bij Stayokay, waar we samen terugblikken op wat het weekend ons heeft gebracht

Er is altijd ruimte om even op jezelf te zijn, alleen te lopen, 1-op-1 een gesprek te hebben met Angela of Annette.

De Stayokay heeft fijne picknickbanken buiten. Als het weer het toelaat kunnen we daar heerlijk vertoeven!

 

Meenemen
Waterflesje
Lunchpakketje, voor tijdens de wandeling op zaterdag
Handdoek, toiletartikelen voor één overnachting
Bikini, wie weet heb je zin in een duik in zee!

 

Aanmelden
Je meldt je aan via www.liefdewerker.nl.

Jouw bijdrage: € 120, dit is incl overnachting, diner zaterdag, ontbijt en lunch zondag,  Opstelling, Yoga, Meditatie, Inspiratie.

Niet inbegrepen: extra drankjes

Speciale voedingswensen? Vega/n? Mail angela@liefdewerker.nl

 

Locatie
We logeren bij de Stayokay in Noordwijk. De groepsgrootte is max. 8p. We slapen in twee 4persoons kamers met stapelbedden. De locatie is gastvrij, eenvoudig, schoon, en sfeervol, met een heerlijk beschut buitenterras aan de achterkant. En natuurlijk een superlocatie aan de rand van de duinen. Je kunt je logeertas zaterdag en zondag daar laten staan, als we aan de wandel zijn. Meer informatie: https://www.stayokay.com/nl/hostel/noordwijk

 

Nu niet?
Kun je nu niet, maar heb je wel interesse? Hou de agenda op www.liefdewerker.nl in de gaten voor het volgende wandelweekend of geef je daar op voor de LiefdesBrief.

 

Annette (Ikzingmijneigenlied) en Angela (LiefdeWerk)
Het idee ontstond spontaan, tijdens onze eigen wandeling. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Angela
Angela is levenscoach en opsteller. Ze begeleidt in haar praktijk LiefdeWerk mensen individueel in zelfliefde en stellen in samenliefde. Ze organiseert daarnaast healing circles, leescirkels en cirkels voor verbindende communicatie. Ze heeft een voorliefde om mensen bij elkaar te brengen in een sfeer van openheid, spiritualiteit en authenticiteit, omdat er in het échte samenzijn zoveel moois ontstaat. Ze organiseerde de afgelopen jaren filmavonden, lezingen met bekende sprekers, ligconcerten en nu dus ook een wandeling.

Daarnaast is ze moeder van Femke (22) en Annabel (19). Dankbaar voor de liefdevolle verbinding vanuit vrijheid, die ze daarin ervaart. Ze heeft een vaste baan losgelaten, omdat ze werd geroepen, ze heeft een huis verkocht, omdat ze werd geroepen, ze is op reis gegaan met haar dochter in een busje, omdat ze werd geroepen, ze landde in Noordwijk, omdat ze werd geroepen, ze kreeg een prachtige werkplek, omdat ze werd geroepen. Ze werd geroepen door de Liefde zelf. Het is deze reis die haar verstevigt in haar vertrouwen. Het is de Liefde die haar steeds weer thuis brengt. Daaraan herinnert ze graag anderen.

Al haar werk staat in teken van de Liefde. Ze schrijft erover, spreekt erover, interviewt mensen over de liefde. Ze is oprichter van Bewust Bollenstreek, een verbinding van 175 professionals die zich inzetten voor een bewustere samenleving. Haar LiefdeWerk in Noordwijk breidt zich momenteel uit met een Herberg de Liefde, een levendige ontmoetingsplaats, waarbij ook andere liefdewerkers opstaan en cirkels begeleiden. Een van die liefdewerkers is lieve Annette Oppenberg. Zij start met het begeleiden van een Cirkel in het omgaan met verlies met zelfliefde als stevige basis.

Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is… Dat is LiefdeWerk.

 

Over Annette
Annette Oppenberg is levenscoach en heeft haar praktijk Ik zing mijn eigen lied ♬ in Voorhout. Ze begeleidt mensen van vastlopen naar bevrijding, van denken (hoofd) naar voelen (hart), van zelfafwijzing naar zelfliefde, van angst naar vertrouwen. Door alles los te laten wat niet van jou is, ga je terug naar je ware natuur. Daarnaast geeft ze wandelsessies in de natuur, workshops over Basisbehoeften en begeleidt ze binnenkort een Cirkel Omgaan met verlies.

Verlies loopt als een rode draad door haar leven. Ze heeft dierbaren verloren, haar ontvankelijkheid verloren, haar stem verloren, haar glans verloren en uiteindelijk haarzelf verloren. In dit vastlopen heeft ze kunnen ontwaken om te kiezen voor Liefde. Liefde heelt, verbindt, begrijpt en verwarmt. Vanuit deze natuurlijke bedding ondersteunt ze bij Verliesverwerking waarbij pijn een uitnodiging is om nog meer van jezelf te houden en te mogen rouwen op jouw manier.

Annette is gelukkig getrouwd, moeder van Sven (29), Bjorn (27) en Pip (21) en bonusmoeder van Delano (19). Het is haar missie om mensen aan te moedigen om patronen te doorbreken. Om mee te geven dat je altijd een keuze hebt ook al voelt het niet zo. Dat we vrij zijn om ons eigen lied te zingen!

In vrijheid je ware natuur volgen…Ik zing mijn eigen lied!

Informatie

05 jun 2021 t/m 06 jun 2021
10.00 - 17.00
120 incl. overnachting, diner op zaterdag, ontbijt en lunch op zondag
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Stayokay
Langevelderlaan 45
2204 BC Noordwijk

VrouwenWandelWeekend aan Zee. Ga je met ons mee?

Wat doe ik nog meer?

Herberg De Liefde
20mei
Evenement
Start Cirkel Spiritueel Ontwaken met Carla Ouwehand (5x)
Herberg De Liefde
Noordwijk-Binnen
Ben jij ook aan het ontwaken? Helder zien, voelen, horen en weten? Dat kan best spannend zijn. Hoe ga je ermee om? Deze cirkel met Carla Ouwehand geeft vertrouwen, zodat je je gave kunt omarmen én kunt inzetten voor een liefdevolle samenleving.
LiefdeWerk
Relatietherapie
Liefde kun je niet leren, relateren wél! Leer verbindend communiceren met je lief!
LiefdeWerk
Noordwijk
Wil je meer verbinding en emotionele intimiteit ervaren in je relatie? Vanuit een gezonde stevige basis van ZelfLiefde kun je vanuit vrijheid onvoorwaardelijk verbinden met de ander. SamenLiefde!
LiefdeWerk / Angela Roelen
21mei
Workshop
Opstellingen: Van Angst naar Liefde, terugkeer naar Onschuld
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Vaak gaan we op jonge leeftijd iets over onszelf geloven en gaan we vanuit die overtuiging (die niet waar is en gebaseerd is op angst) leven. In deze workshop gaan we terug naar heelheid, de Liefde die je bent, de onschuld van een pasgeboren baby.
Herberg De Liefde / Angela
25mei
Cursus
Start Cirkel: Taal van het Hart (5x)
Herberg De Liefde / Angela
Noordwijk-Binnen
Van je hoofd naar je hart. We gaan op een leuke, lichte, praktische manier aan de slag met Verbindend Communiceren! Samen oefenen en zo een bijdrage leveren aan een liefdevollere samenleving. Doe je mee? Liefde kun je niet leren, communiceren wél!
LiefdeWerk / Angela Roelen
22mei
Wandeling
Wandeling in Liefde
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Fijn om anderen te ontmoeten! Al wandelend ontmoeten we onszelf en elkaar.
Herberg De Liefde / Angela Roelen
09jun
Evenement
Healing Circle (6 bijeenkomsten)
Herberg De Liefde / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
We komen samen in een kring van openheid, authenticiteit en verbinding. Je leert weer meer verbinden met je hart, van hart tot hart. En zo herinneren we ons weer de Liefde, de Liefde die we zijn. Laat je verwonderen!
Herberg De Liefde
11mei
Evenement
InloopCafé Herberg De Liefde
Herberg De Liefde
Noordwijk
Een plek om jezelf en anderen te ontmoeten.
LiefdeWerk / Angela Roelen
Familie- en systeemopstellingen
Coaching & Opstellingen in ZelfLiefde & SamenLiefde. Individueel, workshops en cursussen.
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk
Met het bijzondere werken met familieopstellingen worden blokkades doorvoeld en verborgen verhalen verteld. Daarmee worden verbindingen hersteld en dat geeft ruimte. Ruimte aan jeZELF!
LiefdeWerk / Angela Roelen
Coaching - Lifecoaching
Coaching & Opstellingen in ZelfLiefde & SamenLiefde. Individueel, workshops en cursussen.
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk
Ben je VASTgelopen? Wil je het nu echt ANDERS? Op natuurlijke, helende wijze krijg je inzicht in jezelf. Zo kom je weer meer in verbinding met wie je WERKELIJK bent. Van zelfinzicht naar zelfacceptatie naar zelfliefde. Dat is LiefdeWerk!
LiefdeWerk / Angela
21mei
Lezing
Bewust in de Bieb: Online Lezing Verbindende Communicatie
LiefdeWerk / Angela
Online
Wil jij anders leren communiceren met je lief, je collega, je kind, je werkgever, je … . Samen laten we de liefde stromen met Verbindende Communicatie! Doe je mee? We gaan praktisch aan de slag. Verdieping én verbinding, met jezelf én met anderen!
LiefdeWerk / Angela Roelen
08mei
Wandeling
Wandeling in Liefde
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Fijn om anderen te ontmoeten! Al wandelend ontmoeten we onszelf en elkaar.
Herberg De Liefde
18mei
Evenement
InloopCafé Herberg De Liefde
Herberg De Liefde
Noordwijk-Binnen
Een plek om jezelf en anderen te ontmoeten.
LiefdeWerk / Angela Roelen
15mei
Wandeling
Wandeling in Liefde
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Fijn om anderen te ontmoeten! Al wandelend ontmoeten we onszelf en elkaar.
Herberg De Liefde
07jun
Evenement
Start Cirkel 'Omgaan met Verlies' met Annette Oppenberg
Herberg De Liefde
Noordwijk-Binnen
In ieders leven komt verlies voor, groot of klein. Er wordt van je gevraagd om los te laten, maar hoe doe je dat als je vast wilt blijven houden aan wat je had? Als je werkelijk mag rouwen om verlies, voel je ook de behoefte om het leven te omarmen.
Herberg De Liefde
30mei
Evenement
MaandViering De Liefde, met inspiratie, meditatie en muziek! Thema: Ontwaken!
Herberg De Liefde
Noordwijk-Binnen
Maandelijkse viering met inspiratie, meditatie en live muziek. Een viering van de Liefde, die we Zijn. Thema van vandaag: wat mag er in jou ontwaken? Fijn om anderen te ontmoeten op je pad van ontwaken, van bewuster leven, leven in Liefde!