19apr 2021
Hoogsensitief: Help of hoera!?

To Grow Coaching
Lisse

Hoogsensitief: Help of hoera? Wil je op een snelle, goede manier meer weten over hsp? Omdat je weet (of vermoedt) dat je kind of misschien jezelf wel hoogsensitief is? Ik neem je in één avond mee in de wereld van de HSP.

Hoogsensitief: Help of hoera?

Wil je op een snelle, goede manier meer weten over hsp? Omdat je weet (of vermoedt) dat je kind of misschien jezelf wel hoogsensitief is? En wil je ontdekken wat jouw kind nodig heeft? Zodat je jouw kind kunt helpen om goed om te gaan met zijn of haar hoogsensitiviteit? Of heb je zelf het vermoeden dat je weleens hoogsensitief zou kunnen zijn?Hoe zou het zijn als je in één avond de nieuwste, nuttige informatie krijgt over hoogsensitiviteit, zonder dat je zelf alle boeken hoeft te lezen of het internet hoeft af te speuren? Fijn toch? Tijdens deze masterclass  neem ik je dan ook kort en bondig mee in de wereld van hoogsensitiviteit!

Tijdens deze avond vertel ik wanneer je nu wel of niet hooggevoelig bent. Wat zijn de mooie kwaliteiten en voordelen van hsp? En hoe speel je daar als ouder goed op in?

Dit levert het op:

  • Na deze masterclass van anderhalf á twee uur weet je:
  • Alle ins & outs over hoogsensitiviteit (volgens de laatste onderzoeken);
  • Inzicht in de gebieden waarop hoogsensitiviteit zich kan uiten;Inzicht in de voordelen én valkuilen van hsp;
  • Heel veel goede tips hoe je jouw kind zelf kunt begeleiden;
  • Genoeg ruimte om al je vragen te stellen
     

Informatie

19 apr 2021
19.30 - 20.45
0,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 50 deelnemers.

Waar?2161 KK Lisse

Hoogsensitief: Help of hoera!?