Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21mrt 2021
Mini retreat met paarden (Lente-editie)

PLEQUE | Leonique van Tol
Lisserbroek

Elk seizoen zijn eigen mini-retreat van 1 dag. Een dag om weer tot jezelf komen. Vertragen en verstillen. Je eigen plek te voelen en innemen. Een afwisseling van bewegen, ontspannen, voelen en reflectie.

De retreatdagen zijn afgestemd op de seizoenen en laten ons innerlijk samenvallen met het seizoen buiten, zodat we weer herkennen dat wij een zijn met de natuur. Het leven met de seizoenen helpt je omgaan met golfbewegingen van de cyclus om zo je balans en flow in je energiehuishouding te vinden.

Het thema van deze dag in de lente: verlangens en intuïtie. We ontwaken uit de winterrust. Het licht komt terug. We ademen het nieuwe leven weer in. De bolletjes komen uit de grond. De lente is begonnen! 21 maart is de dag van de lente - equinox. De dag en nacht zijn even lang en vanaf vandaag 'wint' het licht in tijd. Maak contact met je verlangens, die borrelende gevoelens in je onderbuik. Breng ze in het licht. Hierbij kunnen ook jouw belemmeringen boven komen. Laten we daar met elkaar doorheen gaan en weer vrij kunnen verlangen, verheugen, verwonderen. Lente is een magisch seizoen!

We werken in een kleine groep van 4 deelnemers in verbinding in de cirkel, met yoga en met (opstellingen met) de paarden.
Deze dag is los te volgen of in een jaarcirkel van alle seizoenen.

Inschrijven door een mail te sturen naar: Leoniquepleque

Mochten we geen livebijeenkomst kunnen houden ivm Covidmaatregelen dan schuift deze dag door naar de eerstvolgende mogelijke datum.

 

Informatie

21 mrt 2021
10.00 - 15.30
200,00 incl. btw / excl. btw bij zakelijk factuuradres
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

PLEQUE
Turfspoor 213
2165 AW Lisserbroek

Contact

Mini retreat met paarden (Lente-editie)