Yogastudio Noordwijk, complete en flexibele yogaschool met 10 yogastijlen, 20 lessen p.w., 7 dgn p.w | Noordwijk

Goed in je vel met yoga

De yogalessen bestaan uit het geconcentreerd doen van fysieke oefeningen met veel aandacht voor de adem.

Yoga maakt je lichaam soepeler en krachtiger en helpt je beter te kunnen ontspannen. Door yoga te beoefenen, kan je het alledaagse los laten en bewust aandacht geven aan jezelf en je eigen lichaam. Door bewust en geconcentreerd met je lichaam en de adem bezig te zijn word je je bewust van spanningen, zowel fysiek als mentaal. Deze bewustwording kan je helpen je spanningen los te laten en lichaam en geest te beheersen. Yoga maakt je lichaam soepeler en krachtiger en helpt je beter te kunnen ontspannen. Tegenstellingen als inspanning en ontspanning , fysieke kracht en innerlijke rust, vinden in de yogales een harmonisch evenwicht. De laatste 10 minuten van de les bestaan uit een ontspanningsoefening zodat lichaam en geest geheel tot rust komen.

Draag makkelijk zittende kleding. Schoenen zijn niet nodig, yoga doe je op blote voeten. Yogamatten, dekens en kussentjes zijn aanwezig. Tijdens de lessen wordt (meestal) geen gebruik gemaakt van muziek.

Over Michelle Braams | Noordwijk

Ik ben Michelle Braams, 47 jaar en woon in Voorhout. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Naast de lessen bij Yogabeach in Voorhout en Warmond en het strand van Noordwijk, ben ik werkzaam bij Azzurro Wellness in Noordwijk, als yogadocent. Daarnaast organiseer ik yogareizen en retreats, geef ik privelessen en bedrijfsyoga.

Als kind vond ik het al leuk om met mijn moeder mee te doen als zij haar yogaoefeningen deed. Na jaren lang allerlei vormen van dans te hebben beoefend kwam ik tijdens mijn tweede zwangerschap opnieuw in contact met yoga. Al snel werd yoga het rustpunt in mijn hectische leven als werkende moeder. Het bracht me terug bij mezelf, gaf me rust maar ook meer energie.

Ik was zo onder de indruk wat yoga voor je kan doen dat ik er graag meer mee wilde en besloot de vierjarige opleiding voor yogadocent te volgen aan de Saswitha Stichiting voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Buiten de basis opleiding heb ik de module’s anatomie en fysiologie , adem en ademtherapie, oosterse wijsbegeerte, ayurvedische beginselen, ayurvedische massage afgesloten als mede de module’s voor doelgroepen: ouderen, jongeren, kinderen en yoga voor mensen met een beperking. Mijn eindscriptie schreef ik over wat yoga kan betekenen na een beroerte.

Yoga is mijn grote passie, ik geef de lessen met veel plezier en volg regelmatig lessen en cursussen in binnen- en buitenland.


Foto 1 Michelle Braams Foto 2 Michelle Braams Klik om te vergroten

Yogabeach
Michelle Braams


Professionals in de categorie Yoga

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!