Rouwverwerking - leren aanvaarden van wat is | Voorhout

Wanneer je met een voor jou groot verlies te maken hebt, kan dit een enorme impact op je hebben. Je leven is niet meer hetzelfde en je kunt er zelf ook door veranderen. Er vindt een interne verschuiving plaats wat niet iedereen begrijpt. Alles komt in een ander licht te staan. Wat voorheen belangrijk voor je was, kan van waarde veranderd zijn. De wereld gaat door, en voor jou staat de tijd op dat moment stil. Wat niet zomaar is...je hebt tijd nodig om te verwerken en te leren omgaan met gemis en leegte. Niets is immers meer hetzelfde en dat kan beangstigend zijn.

Rouwen kan een heftig proces zijn wat energie kost. Ook kan het een eenzaam proces zijn omdat alleen jij je kunt voelen zoals jij je voelt…

Ieder mens rouwt op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Bij rouwen kan het fijn zijn om een klankbord te hebben, iemand die begrijpt en weet door welk proces jij heen gaat. Die je steunt en je kan geruststellen dat de gevoelens die je hebt, erbij horen en er mogen zijn. Dan ben je echt aan het verwerken en dat is nodig om te helen en te wennen aan een veranderde situatie zodat je daar uiteindelijk vrede mee hebt.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: solve-it.coach/vrijblijvend-gesprek/  (staat ook op mijn website)

 

Over Annette Oppenberg-Buijsman | Voorhout

Mijn naam is Annette Oppenberg, geboren in 1966 en liefhebbende moeder van 3 volwassen kinderen en een bonuskind. Ik woon in Voorhout, waar ik ook mijn praktijk aan huis heb.

In 2014 heb ik mijn HBO-opleiding tot Integratieve Counselor Coach afgerond. Als coach begeleid ik vooral in praktische zin, als counselor ga ik dieper in op wat er speelt. Ik ben de begeleidingsdeskundige, jij bent de ervaringsdeskundige. Jij weet diep van binnen hoe het zit, kan er alleen niet altijd bij of er zelf uitkomen.

Doordat ik het nodige heb meegemaakt, zoals de dood van mijn babyzusje, de scheiding van mijn ouders, na 20 jaar mijn eigen scheiding en in 2015 de zelfmoord van mijn geliefde middelste broer, ben ik ook ervaringsdeskundige.

Inleving, begrip en ruimte geven aan wat er is, of wat nog ontdekt mag worden, vind ik van cruciaal belang vind om succesvol te zijn. Ieder heeft zijn eigen pad te bewandelen, heeft zijn eigen tempo. Respect hebben voor jouw eigen manier van ont-wikkelen staat voorop.

Vroeger benaderde ik veel vanuit mijn hoofd, controle hebben en houden was belangrijk voor mij. Ik heb geleerd mezelf en het leven te omarmen, ook als ik het moeilijk heb. Nu voel ik dat ik lééf, is mijn leven eenvoudiger en puurder geworden. Dit gun ik jou ook!

Ik heb me aangesloten bij Bewust Bollenstreek omdat ik geloof in de kracht van bewustwording. Hoe meer jij jezelf kent, hoe meer jij keuzes maakt dicht bij jezelf en vanuit je hart!

 


Foto 1 Annette Oppenberg-Buijsman Foto 2 Annette Oppenberg-Buijsman Foto 7 Annette Oppenberg-Buijsman Klik om te vergroten

Solve !t Counseling & Coaching
Annette Oppenberg-Buijsman


Professionals in de categorie Verlies- en rouwbegeleiding

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!