Verhuur van vergaderzolder, brasserie en professionele keuken | Lisse

De vergaderzolder is alle dagen te huren voor een dag of dagdeel. Indien gewenst kan de lunch in onze brasserie gebruikt worden welke, op de dagen dat er dagbesteding is, bereid zal worden door de deelnemers. Wij hopen het aantal dagen hiermee snel uit te kunnen breiden. Zowel de brasserie als keuken kan ook gehuurd worden voor kleine bijeenkomsten, vergaderingen of feestelijke gelegenheden. Maar ook kookworkshops behoren tot de mogelijkheden.De zolder is geschikt voor maximaal 14 personen, de brasserie heeft 30 zitplaatsen en in de keuken kan er met ca. 10 deelnemers gekookt worden. In overleg kan er veel en bespreken wij graag de mogelijkheden zolang het belang van de deelnemers voorop blijft staan en bezoekers zich bewust zijn van het maatschappelijke karakter van onze fraaie schuur. Ons motto is SAMEN en daarmee openen wij onze deuren graag voor diverse doelgroepen en zeker ook voor leden van Bewust Bollenstreek. Hartelijke groet & graag tot ziens!

 

Over Ingrid Bekkering | Lisse

Mijn naam is Ingrid Bekkering, ik ben 47 lentes jong en samen met mijn gezin zijn wij in januari 2015 een groot avontuur aangegaan met de koop van het perceel van voormalig bollenbedrijf Bergman. Een monumentaal voorhuis, bollenschuur en wagenschuur zijn in de afgelopen 4 jaren rigoreus verbouwd tot ons privé huis, zorgwoning voor 6 bewoners en sinds kort de KookSaam Wagenschuur. Met onze achtergrond in de Horeca is dit voor ons persoonlijk de mooiste uitdaging. Naast dat het wonen naast onze bijzondere buren al een grote verrijking is voor ons en zeker ook onze kinderen, kunnen we in deze schuur alles doen waar we van gedroomd hebben. Om dit te kunnen combineren met het aanbieden van een kleinschalige en unieke vorm van dagbesteding maakt het extra mooi. Als geboren en getogen Lissers is het een eer om op deze prachtige plek, midden tussen de bollenvelden te mogen wonen en Stichting KookSaam verder te ontwikkelen. Wij streven ernaar om hier samen met Stichting SterkSaam een plek van te hebben waar iedereen welkom is en mag zijn wie hij of zij is.


Foto 1 Ingrid Bekkering Foto 2 Ingrid Bekkering Foto 3 Ingrid Bekkering Foto 4 Ingrid Bekkering Klik om te vergroten

Stichting KookSaam
Ingrid Bekkering


Professionals in de categorie Verhuur Accommodaties

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!