Rouwverwerking - van verzet naar omarming | Voorhout

Wanneer je met een voor jou groot verlies te maken hebt, kan dit een enorme impact op je hebben. Je leven is niet meer hetzelfde en je kunt er zelf ook door veranderen. Er vindt een interne verschuiving plaats wat niet iedereen begrijpt. Alles komt in een ander licht te staan. Wat voorheen belangrijk voor je was, verliest nu zijn waarde. De wereld gaat door, maar voor jou staat de tijd stil.

Rouwen is een heftig proces wat veel energie kost. Ook kan het een eenzaam proces zijn omdat alleen jij je kunt voelen zoals je je voelt…

Ieder mens rouwt op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Bij rouwen kan het fijn zijn om een klankbord te hebben, iemand die begrijpt en weet door welk proces jij heen gaat. Die je steunt en jou kan geruststellen dat de gevoelens die je hebt, erbij horen en er mogen zijn. Alleen dan ben je echt aan het verwerken. En dat is nodig om te helen en te wennen aan een veranderde situatie zodat je daar uiteindelijk vrede mee kunt hebben

Mocht je behoefte hebben aan ondersteuning, wil ik je vragen het formulier in te vullen op mijn website voor een vrijblijvend gesprek.

Over Annette Oppenberg-Buijsman | Voorhout

Mijn naam is Annette Oppenberg, geboren in 1966 en liefhebbende moeder van 3 volwassen kinderen en een bonuskind. Ik woon in Voorhout, waar ik ook mijn praktijk heb. Via internet ontmoette ik mijn huidige man en maken wij deel uit van een levendig samengesteld gezin. De les die ik geleerd heb, is dat je altijd opnieuw kunt beginnen wanneer iets niet meer voor je werkt.

In 2014 heb ik mijn HBO-opleiding tot Integratieve Counselor Coach afgerond aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Als coach begeleid ik vooral in praktische zin, als counselor ga ik dieper in op wat er speelt. Ik ben de begeleidingsdeskundige, jij bent de ervaringsdeskundige. Jij weet diep van binnen hoe het zit, kan er alleen niet altijd bij of er zelf uitkomen.

Doordat ik het nodige heb meegemaakt, zoals de vroege dood van mijn babyzusje, de scheiding van mijn ouders, mijn eigen scheiding na 20 jaar huwelijk en in 2015 de zelfmoord van mijn geliefde middelste broer, weet ik hoe groot de impact van verlies kan zijn.

Inleving, begrip en ruimte geven aan wat er is, of wat nog ontdekt mag worden, kun jij van mij verwachten omdat ik dit van cruciaal belang vind om succesvol te zijn. Ieder heeft zijn eigen pad te bewandelen, heeft zijn eigen tempo. Respect hebben voor jouw eigen manier van ont-wikkelen staat voorop!

Vroeger benaderde ik alles vanuit mijn hoofd, was controle hebben voor mij van levensbelang. Ik heb geleerd mezelf en het leven te omarmen, ook als ik het moeilijk heb. Nu voel ik dat ik lééf, is mijn leven eenvoudiger en puurder geworden. Dit gun ik jou ook!

Ik heb me aangesloten bij Bewust Bollenstreek omdat ik geloof in de kracht van bewustwording! Hoe meer jij jezelf kent, des beter maak je keuzes die dichtbij je liggen waardoor je een blijer mens bent.

 


Foto 1 Annette Oppenberg-Buijsman Foto 2 Annette Oppenberg-Buijsman Foto 7 Annette Oppenberg-Buijsman Klik om te vergroten

Solve !t Counseling & Coaching
Annette Oppenberg-Buijsman


Professionals in de categorie Rouw- en verliesbegeleiding

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek