Biologische huidverbetering van binnen- en buitenuit | Voorhout

Gezichtsbehandelingen

Voorafgaand aan iedere gezichtsbehandeling, start ik met een uitgebreide huidanalyse. Daarom plan ik bij de eerste afspraak ongeveer 15 minuten extra tijd in. Op basis van de huidanalyse wordt de behandeling op je huidconditie afgestemd. De producten van S.P.A. aromatherapie worden voor je op maat gemengd! Zo ontvangt de huid precies wat het nodig heeft, iedere keer weer! Uiteraard worden ook persoonlijke wensen meegenomen in de behandeling!

Na afloop ontvang je een passend verzorgingsadvies voor thuis, om het resultaat van de behandeling voort te zetten en de huidconditie te verbeteren.

Er zijn diverse gezichtbehandelingen van reinigend, tot vip. Meer hierover vind je op de website. 

 

Dag- en avond make-up

Heb je een feestje, een belangrijke afspraak, een receptie of een andere gelegenheid waarvoor je je wil laten opmaken... dan kun je hiervoor terecht bij Schoonheidssalon Just enJOY.

 

Zao, Essence of Nature

In de salon kun je  ook terecht voor de make-up van Zao. Je maakt je look helemaal af, met deze 100% natuurlijke make-up! Zao is biologisch gecertificeerd, dierproefvrij en geschikt voor veganisten.

 

Wellness behandelingen

Bij Just enJOY kun je naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen ook terecht voor diverse wellness behandelingen! Denk hierbij aan een manicure, pakking van de handen of voeten of een heerlijke ontspanningsmassage.

Of boek een gellak behandeling voor de handen of voeten! Gegarandeerd super lang plezier van mooie nagels. Ideaal voor de vakantie, een bruiloft of gewoon zomaar.....

Kijk op mijn website voor meer informatie over de diverse behandelingen.

 

Over Joyce Tuit | Voorhout

Vanuit mijn passie voor huidverzorging en make-up ben ik mij een aantal jaren geleden gaan omscholen voor schoonheidsspecialist. Ik heb mijn baan als medisch pedagogisch medewerker op de kinderafdeling van het ziekenuis opgezegd en ben mijn eigen schoonheidssalon begonnen! 

Tijdens mijn zoektocht naar een passend huidverbeteringsmerk, kwam ik terecht in de wereld van ingrediënten in alle cosmeticamerken.

Het was mij al vrij snel duidelijk dat er ontzettend veel merken op de markt zijn, die enkel en alleen werken met synthetische en onnatuurlijk stoffen die verantwoordelijk kunnen zijn voor het ontstaan en/of instandhouden van huidproblemen en / of gezondheidsklachten. 

Uiteindelijk kwam ik S.P.A. Aromatherapie en Zao Make-Up tegen! 

S.P.A. Aromatherapie is een merk wat verder gaat dan de standaard huidverzorging en echt kijkt naar waar huidproblemen ontstaan! Een merk wat mij iedere dag weer blijft uitdagen verder te kijken dan dat wat ik zie, de huid...... maar te kijken naar de binnenkant en de achterliggende oorzaak  van een huidprobleem (functioneren van het lichaam, geestelijk welzijn etc)!

Waar komt een huid-/gezondheidsprobleem vandaan en hoe kan ik met (combinaties van) etherische oliën een huidadvies op maat geven! Want er is niets leukers dan op maat te mogen zorgen voor jouw huid, jouw gezondheid! En dus ben ik nog iedere dag blij dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken!

 

NATUURlijk leg ik je ook graag in de watten bij Just enJOY!  

Iedere behandeling is een moment van ontspanning en rust,

om opgeladen en met een stralende huid de salon te verlaten!

 

-- Just enJOY --


Foto 1 Joyce Tuit Klik om te vergroten

Just Enjoy
Joyce Tuit


Professionals in de categorie Persoonlijke verzorging

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!