Natuurgids, natuurbeleving, natuureducatie, seizoenswandelingen, moestuinlessen, excursies en struin | Noordwijk Zh

Bewustwording, natuurbeleving, leven met de natuur op inheemse manier, stoere excursies en natuur en milieu educatie voor jong én ouder(s)

Over Tessa Yanover | Noordwijk Zh

Mijn naam is Tessa Yanover, ik ben een geboren natuurtalentje. Natuur is vanaf jongs af aan met de paplepel in gegoten. Ik ben lid geweest van de NJN (Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie) en ging dikwijls mee op kampjes, waar lekker primitief de hele dag buiten bent en in een tentje slaapt.

In 2013/2014 heb ik de natuurgidsencursus gevolgd van het IVN en ben gespecialiseerd op het gebied van strand. Tevens heb ik mee gedaan aan diverse natuur(educatie) en buitenprogramma’s, en ben ik werkzaam geweest in de entertainment en toerisme branche. Dit is een perfecte combinatie om mijn enthousiasme en passie voor natuur te kunnen uiten aan anderen groentjes.

Momenteel ben ik actief bij Bosbeweging. Waar ik op een inheemse manier meer leer over de natuur. Bij Bosbeweging volg ik momenteel diverse curssusen en een jaaropleiding “eten en ehbo in de natuur” ik leer hier primitief te leven met alle seizoenen.

Het is van groot belang dat zoveel mogelijk mensen de natuur ontdekken en meer leren over moeder aarde. Ik deel Mijn kennis graag om zo meer mensen bewust te maken hoe belangrijk het is de natuur te beschermen, maar sta ook open voor mensen die hun kennis met mij willen delen.

Projecten

De volgende projecten heb ik aan meegewerkt of ben ik nog mee bezig. Klik op de projecten om meer informatie te lezen over het project. Deze projecten behaalde ook diverse media.

Radio Bollenstreek 2015 – heden

Zeeppaard Noordwijk 2017/2018

TV Programma Boswachter Gezocht Natuurmonumenen SBS 6 2017

Natuurmonumenten DeltaWachter 2018 

Nationale Buitenlesdagen Noordwijk 2018

Het begin van Project Bloemen (aan) Zee Noordwijk 2018 

Nationale Buitenlesdagen Noordwijk 2019

Vervolg project Bloemen (aan) Zee 2019/2020

Jouw project?


Foto 2 Tessa Yanover Klik om te vergroten

Moedertje Groen
Tessa Yanover


Professionals in de categorie Natuurbeleving

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!