Massagetherapie, vanuit ontspanning naar zelfreflectie | Voorhout

 Sinds 1997 ben ik masseur en altijd op zoek naar manieren om mensen met lichamelijke klachten nog beter te kunnen helpen. Na de opleiding sportmassage merkte ik dat masseren alleen, vaak niet altijd de klachten wegnam.

Samenwerken vanuit vertrouwen
In alles wat ik doe richt ik me op het in balans brengen van lichaam en geest. Dat kan ik niet alleen. Daar heb ik jouw medewerking en vertrouwen voor nodig. En je ‘durf’ om je kwetsbaar op te stellen. De massages zijn een uitnodiging om ook zelf te voelen wat jij nodig hebt om weer in balans te komen.
Mijn kwetsbaarheid
Ik heb een pittige handicap. Rond mijn twintigste hoorde ik dat ik geleidelijk blind zou worden. Langzaam valt er een zintuig weg. Dit betekent steeds zoeken naar acceptatie en nieuwe mogelijkheden. Dit gaat gepaard met weerstand en opluchting als een nieuw pad is gevonden. Uit ervaring weet ik wat dit lichamelijk met je kan doen.
Kanaliseer de oorzaak
Lichaam en geest zijn communicerende vaten die elkaar sterk beïnvloeden. Zowel positief als negatief. Dit maakt dat klachten zelden op zichzelf staan en een duurzame oplossing start bij het kanaliseren van de oorzaak.
Eén probleem kan talloze oorzaken hebben. Daarom stelt Reflax gedurende de behandeling vragen en stimuleren we het zélf vinden van antwoorden. Dit maakt je optimaal bewust en ontvankelijk voor structurele verandering. Overtuig jezelf.

Over Ruud Warmerdam | Voorhout

Hallo, mijn naam is Ruud Warmerdam (1964). Na de tuinbouwschool doorlopen te hebben, ben ik gaan werken in de "bollen". Door een progressieve oogaandoening was dit niet meer mogelijk en ben ik een totaal andere richting opgegaan. Na de opleiding sportmassage (1997) werd ik positief verrast wat ik met mijn handen kon bewerkstelligen, door te vertrouwen op mijn gevoel. Om me nog meer te verdiepen heb ik in 2004 de opleiding voetreflex afgerond. Met deze twee diciplines kon ik goed uit de voeten. Toch zocht ik naar meer verdieping in de massages. Hiervoor ben ik in 2010 de opleiding Holos massagetherapie gaan volgen. In 2014 heb ik deze met succes afgerond. Wat mij steeds interesseert is, hoe gaat iemand met zijn klacht om en hoe kunnen we er samen iets aan doen. In mijn behandelingen staat rust en ontspanning voorop. Na de behandeling is er ruimte en tijd om de ervaringen te delen. Ervaar zelf wat het met je doet.


Foto 1 Ruud Warmerdam Foto 1 Ruud Warmerdam Klik om te vergroten

ReFlax
Ruud Warmerdam


ruud AT reflax DOT info
www.reflax.info

ReFlax
Boekenburglaan 48
2215 AE Voorhout

Lid van beroepsvereniging

Professionals in de categorie Massage

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek