Geomassage praktijk Noordwijk Nicolette Mittelmeijer | Noordwijk

Al ruim 16 jaar masseer ik vanuit mijn hart mensen in mijn praktijk aan huis. Ik heb het voorrecht om 400 meter van het strand in Noordwjik aan Zee te mogen wonen en werken  De rustige omgeving, een fijne geur en een warme tafel zorgen samen met mijn handen voor een beleving die je diep tot je door kunt laten dringen. Mijn behandelingen zijn intuitief met gebruik van eventueel verschillende technieken zoals de klassieke massagegrepen, voetreflex en shiatsu en mag ik met energieen werken. Ook de sportmassage technieken vlecht ik soms door de behandelingen. Alles om de pijnlijke of blokkerende zones van het lichaam te geven wat ze op dat moment  nodig hebben. 

Na elke behandeling geniet ik van de positieve energie en ontspannenheid die ik bij mensen zie en wat ik ook van hen terugkrijg.

 

 

Over Nicolette Mittelmeijer | Noordwijk

Als ik mezelf mag omschrjven, ben ik een energieke jonge vrouw die geniet van het in verbinding staat met andere mensen. In een periode van onzekerheid en angst kwam er een voor mij bijzondere vrouw op mijn pad. Ze heeft mij toen als 18 jarige via massage terug kunnen brengen richting de wijsheid van mijn eigen lichaam en leven, mijn innerlijke wijsheid. Ik heb toen mogen voelen hoe krachtig massage kan zijn. Dit was voor mij het begin van een reis in mezelf oa via massage opleidingen, yoga, meditatie, een opleiding tot coach en werken aan bewustzijn binnen een groep. En zeker ook het moederschap heeft mij uitgedaagd mezelf te blijven ontwikkelen en holistisch te leren kijken.

Ik haal energie uit de interactie met mensen en laat me graag verwonderen en bewonder de schoonheid en de talenten die ieder mens bij zich heeft. Mijn talent is dat ik goed kan invoelen en met al mijn zintuigen de informatie die ik ontvang kan combineren en in kan zetten om de persoon te zien en te behandelen en soms woorden te helpen geven aan het voelbare...

Naast massages geef ik ook behandelingen met een heel fijn apparaat, de Lymphomed.

 

 

 

 

 


Foto 1 Nicolette Mittelmeijer Foto 2 Nicolette Mittelmeijer Klik om te vergroten

Geomassage
Nicolette Mittelmeijer


Professionals in de categorie Massage

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!