Access Bars en Trauma/stress behandeling

Soul Balance
Sassenheim

Een Access Bars sessie kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten! Een Bars behandeling is geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven wil staan.

Access Bars

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema dat correspondeert met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Access Bars kan ook heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan; adhd/add, pijn in het lichaam, vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, stress, concentratieproblemen, angsten, depressie enzovoorts.

TSS

De TSS is een hands-on lichaamsproces en is voor mensen die geestelijk of lichamelijk shock of trauma hebben ervaren. Zoals wanneer (lichamelijke en/of geestelijke) klachten maar niet over lijken te gaan of steeds opnieuw lijken te ontstaan. Dit bodyproces ontrafelt de ‘loop’, het haalt de gebeurtenissen en emoties, die aan elkaar geplakt zijn, weer uit elkaar. Zodat het één het ander niet meer automatisch triggert om opnieuw in bestaan te komen. Geestelijk en lichamelijk trauma door o.a. pesten, scheiding, sterfgevallen, ongeluk, ziekte, misbruik (seksueel, lichamelijk en of geestelijk) kan hiermee veranderd worden. TSS zorgt ervoor dat je uit de vicieuze cirkel van pijn, angst en beperking kunt stappen. De traumatische gebeurtenis kan niet worden uitgewist, maar wel de gevolgen ervan voor jouw lichaam en geest.

 

 

 

Over Soul Balance

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde mijzelf graag ontwikkelen om te leren en te ervaren hoe ik kon vertrouwen op mijn intuïtie en de richting te volgen die mijn gevoel mij aangaf.

Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd. Bij de opleiding Effectieve Intuïtie lag de focus op het leren ‘lezen’ van energie (aura en chakra’s). Ik heb verschillende intuïtieve trainingen gevolgd waarbij ik meer begrip en inzicht kreeg in mijzelf en mijn eigen energie om zo een zuivere verbinding te leggen met de energie van anderen (aurareading). Vervolgens heb ik de training tot aura/chakra practitioner gevolgd. Hierdoor heb ik een diepgaander inzicht gekregen in de werking van de menselijke aura en de chakra’s en het healen van dit menselijk energieveld. ​Bij Wapiti healing heb ik de jaaropleiding gevolgd voor het analyseren, repareren en het in balans brengen van de 7 hoofdchakra’s. In 2017 ben ik begonnen met Acces Bars.

​De weg die ik ben gegaan heeft geleid tot het starten van mijn eigen praktijk. Omdat ik anderen wil helpen om blokkades en angsten uit het verleden te transformeren naar kracht en geloof in zichzelf. Dat doe ik door er volledig voor de mensen te zijn, en mijn kennis en ervaring in te zetten om hen te helpen op weg naar meer inzicht en bewustwording. Hierdoor wordt de balans weer hersteld en is zowel lichaam als geest in staat om rust en ontspanning te vinden.

 

 

 


Soul Balance

Michelle Caseley

Oosthoutlaan 4
2171 TZ Sassenheim

Access Bars en Trauma/stress behandeling

Wat doe ik nog meer?

08sep
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van de Plexus Solaris.
26mei
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Wortelchakra.
Healing en reading
Aura/ Chakra healing
Sassenheim
Door blokkades en angsten uit het verleden te transformeren naar kracht en geloof in jezelf, wordt de balans weer hersteld. En dan is zowel lichaam als geest in staat om rust en ontspanning te vinden. Daar zet ik mij graag voor in!
17nov
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Keelchakra.
Ademtherapie
Verbonden Ademcoach
Sassenheim
Ademcoach
30jun
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Sacraalchakra.
13okt
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Hartchakra.