Nissa, biologisch eetcafé met volop keuze in vegatarische en vegan gerechten!

Nissa café
Hillegom

Biologisch eetcafé met volop keuze in vegatarische en vegan gerechten aan het oudste en mooiste pleintje van Hillegom!

Aan het oudste en mooiste pleintje van Hillegom zit Nissa café. Een groene en gezellige plek waar je kunt genieten van ontbijt, koffie, taart, lunch en borrel. De groene ‘touch’ vind je niet alleen terug in het interieur, maar ook  op onze menukaart. Wij serveren biologische, duurzame koffie en er is volop keuze in vegetarische en vegan gerechten. Voor de onvervalste meat lover staat er een burger van de Elsbroekerwei (Hillegomse boerderij) op de kaart.

 

De naam Nissa verwijst naar de Zuid-Franse stad Nice aan de Cote d’Azur.  In het verleden was Nice regelmatig in Italiaanse handen en werd toen Nissa genoemd. Nissa is een verwijzing naar de Zuid-Franse cultuur, gerechten en klimaat. La vie est belle!De naam Nissa verwijst naar de Zuid-Franse stad Nice aan de Cote d’Azur.  In het verleden was Nice regelmatig in Italiaanse handen en werd toen Nissa genoemd. Nissa is een verwijzing naar de Zuid-Franse cultuur, gerechten en klimaat. La vie est belle!

Over Nissa café

Mijn liefde voor eten en drinken is altijd groot geweest. Al vanaf tiener ben ik vegetariër, met een bourgondisch hart. Want eten moet vooral lekker zijn. De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in vegan en volwaardig eten. Maar nog altijd staat de smaak voorop. Op Instagram kun je mij ook volgen als @happyfoodienl.


Nissa café

Jenneke Rozendaal

Hoofdstraat 134
2182 CH Hillegom

Nissa, biologisch eetcafé met volop keuze in vegatarische en vegan gerechten!