Weblog auteurs Bewust Bollenstreek

blog icon

Anne Ageeth Slegtenhorst

Ik coach met hart en ziel! Ik leerde mijzelf kennen toen ik net gescheiden was en alleen achterbleef met een baby van 1 jaar. Sindsdien heb ik mijzelf steeds meer ontwikkeld in bewustwording, liefde en geluk. Persoonlijk leiderschap en zelfstandig zijn is iets vanzelfsprekends geworden. In 2008 was Miss Coaching alleen nog een plannetje in mijn hoofd. Stap voor stap werd het werkelijkheid.

blog icon

Annette Damman

Annette is Talentcoach en Specialist Begaafdheid. In haar praktijk Licht-op-Talent heeft zij verschillende trainingen voor kinderen en jongeren gericht op jezelf zijn met zelfvertrouwen. Daarnaast heeft zij voor volwassenen diverse workshops en trainingen waarbij bewustwording van talenten de ingang zijn om op kracht te komen.

blog icon

Jacqueline van der Zalm

Mijn naam is Jacqueline van der Zalm. Ik leef in sterke verbinding met de natuur en vanuit het vertrouwen dat ieder mens zijn eigen pad heeft te bewandelen. Ik hecht aan het zelf genezend vermogen in de mens en zie dat ieder kind een eigen innerlijke wijsheid heeft.

Mijn passie is om kinderen en hun ouders te begeleiden als ze -tijdelijk- vastlopen door sociaal-emotionele problemen, echtscheiding, faalangst, of het gevoel anders te zijn dan andere kinderen.

blog icon

Lia Remmelzwaal

Als gecertificeerd Lifecoach empower ik vrouwen om met zelfvertrouwen, plezier en voldoening hun gelukkigste leven te creëren. Ik help vrouwen die zich nu nog klein houden. Die niet in zichzelf geloven. Maar stiekem weten dat ze zoveel te geven hebben. Potentie hebben. En iets houd je tegen. En dit wil je doorbreken. Je wilt geloven in jezelf. Je wilt groeien. Je wilt met (zelf)vertrouwen in het leven staan. En plezier maken. Genieten. En jij wilt er NU iets aan doen.

En ja, ik vind het megabelangrijk dat je in jezelf gaat geloven. Zodat je gaat groeien. Dat je gaat doen waar je gelukkig van wordt. Want je bent het zo waard! Want hier en nu heb je éénmaal dit leven en het leven is buitengewoon bijzonder. En hoe meer jij doet van waar jij van houdt, hoe meer positieve energie jij uitstraalt naar jouw omgeving. Hoe mooier het leven wordt.

Create A Life You Love

blog icon

Marjon Hornung

Marjon Hornung is klassiek homeopaat in Noordwijk. In haar praktijk wordt ook reiki en massage aangeboden.

blog icon

Max Ohlenschlager

Max Ohlenschlager is specialist in time management. Vol hoofd en geen overzicht? Vind je het lastig om prioriteiten te stellen en om realistisch te plannen? Kun je je slecht concentreren? Met Mentor Max biedt hij praktische tools en technieken om meer gedaan te krijgen en meer energie over te houden.

blog icon

Nathalie Koumans

Er was eens een Nathalie Koumans, een jonge vrouw, een informatiespecialist, een ervaringsdeskundige en een wandelgek die vanuit het niets in 2015 met Wandelen naar Werk begon.

Wandelen naar werk staat voor wandelen en netwerken met en vleugje humor en is er voor werkzoekenden en voor mensen die van wandelen houden Juist, omdat ik geloof in de kracht van het wandelen en van de natuur om stap voor stap in beweging te komen.

blog icon

Petra Turkenburg

Petra Turkenburg is coach in haar praktijk Artepp in Hillegom.

blog icon

William Slotboom

Ik ben William Slotboom en heb na het volgen van een HBO-opleiding tot Outdoor Lifecoach mijn levenservaring (opvoeding, carrière, maatschappelijk en privé, visie) bijeengebracht in mijn coachpraktijk.

Ik ben een buitenmens en coach daarom graag buiten en maak gebruik van alles wat er daar op dat moment is.

Een belangrijk onderdeel van mijn leven is mijn zoektocht naar mijn genderidentiteit. Deze zoektocht is redelijk karakteristiek voor veel anderen. Deze levensles, genderindentiteit, is mijn specialisme als lifecoach. Ik neem in mijn coaching de betrokkene zelf mee en daarnaast de maatschappelijke positie en het privéleven (partner, kinderen en andere dierbaren) wanneer relevant. Met de Transgendercirkel werk ik drempelverlagend voor een ieder die wil delen als het gaat om genderindentiteit.

blog icon

Yvonne Kuijpers

Yvonne Kuijpers is orthomoleculair therapeut/voedingscoach. In haar zoektocht naar een gezonde leefstijl voor haar gezin, is gezondheid een echte passie geworden. Het aanpassen van leefstijl heeft veel energie gegeven en bovendien een stuk minder chronische klachten. Ondanks het feit dat zij zichzelf niet als een keukenprinses beschouwde, heeft ze plezier gekregen in het samenstellen van gezonde maar vooral ook lekkere gerechten, zonder pakjes en zakjes.

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek