Your Inner Nature YIN

Melted Heart
Katwijk

Wij zijn Trijntje en Jan en geven Yin yoga lessen en koude traingingen in combinatie met ademtechniek. We hebben hiervoor les gehad van Wim Hof, The Iceman.

Wat is Yin Yoga?

Yin Yoga is een vorm van yoga die al eeuwen oud is.

Het is een langzame en rustige vorm van yoga en geeft ruimte in het lichaam in de ruimste zin van het woord. Met rustige houdingen die voor langere tijd worden vastgehouden; 1 tot 8 minuten.

Hiermee wordt voornamelijk het bindweefsel opgerekt en gestimuleerd doordat het bindweefsel weer beter wordt gehydrateerd. Het versterkt en versoepelt ook de pezen en gewrichten. Rekken dieperliggende spieren en maakt het bekken gebied los. Het verbeterd de mobiliteit van het lichaam en maakt het lichaam leniger en zorgt dat de gewrichten beter in conditie komen en maakt het lichaam krachtiger.

Yin yoga heeft een rustig karakter en is voor iedereen geschikt. De lessen zijn juist zo lekker doordat je niet heel intensief hoeft te bewegen maar juist de tijd kunt nemen. Het aanhouden van de houdingen kan ongemakkelijk aan gaan voelen wat je uitdaagt niet alleen je lichaam te ontspannen maar ook je mind!

De mobiliteit en kracht van de gewrichten verbeterd hierdoor waardoor de spieren beter ondersteund worden in hun werking.

Het lichaam gaat hierdoor soepeler en krachtiger aanvoelen.

 

Over Melted Heart

Naast de Yin yoga lessen geven wij ook koude trainingen in combinatie met ademtechnieken. Hiervoor hebben wij intensief les gehad van Wim Hof, The Iceman. Deze techniek zorgt ervoor dat je meer zuurstof op celniveau krijgt, waardoor een betere verbranding ontstaat en meer energie. Weerstand gaat omhoog en het happy hormoon endorfine wordt aangemaakt. Je creëert meer bruin vet voor een optimale verbranding.


Melted Heart

Jan Kraaijenoord en Trijntje van Duijn

Andreasplein 7
2225GR Katwijk

Your Inner Nature YIN