Yogastudio Noordwijk, complete en flexibele yogaschool met 10 yogastijlen, 20 lessen p.w., 7 dgn p.w

Yogabeach
Noordwijk

De yogalessen bij Yogabeach maken je soepeler & krachtiger zowel lichamelijk als geestelijk. Fijne, complete yogalessen om goed in je vel te zitten. Yogabeach geeft yoga met beide benen op de grond.

Goed in je vel met yoga

De yogalessen bestaan uit het geconcentreerd doen van fysieke oefeningen met veel aandacht voor de adem.

Yoga maakt je lichaam soepeler en krachtiger en helpt je beter te kunnen ontspannen. Door yoga te beoefenen, kan je het alledaagse los laten en bewust aandacht geven aan jezelf en je eigen lichaam. Door bewust en geconcentreerd met je lichaam en de adem bezig te zijn word je je bewust van spanningen, zowel fysiek als mentaal. Deze bewustwording kan je helpen je spanningen los te laten en lichaam en geest te beheersen. Yoga maakt je lichaam soepeler en krachtiger en helpt je beter te kunnen ontspannen. Tegenstellingen als inspanning en ontspanning , fysieke kracht en innerlijke rust, vinden in de yogales een harmonisch evenwicht. De laatste 10 minuten van de les bestaan uit een ontspanningsoefening zodat lichaam en geest geheel tot rust komen.

Draag makkelijk zittende kleding. Schoenen zijn niet nodig, yoga doe je op blote voeten. Yogamatten, dekens en kussentjes zijn aanwezig. Tijdens de lessen wordt (meestal) geen gebruik gemaakt van muziek.

Over Yogabeach

Ik ben Michelle Braams, 47 jaar en woon in Voorhout. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Naast de lessen bij Yogabeach in Voorhout en Warmond en het strand van Noordwijk, ben ik werkzaam bij Azzurro Wellness in Noordwijk, als yogadocent. Daarnaast organiseer ik yogareizen en retreats, geef ik privelessen en bedrijfsyoga.

Als kind vond ik het al leuk om met mijn moeder mee te doen als zij haar yogaoefeningen deed. Na jaren lang allerlei vormen van dans te hebben beoefend kwam ik tijdens mijn tweede zwangerschap opnieuw in contact met yoga. Al snel werd yoga het rustpunt in mijn hectische leven als werkende moeder. Het bracht me terug bij mezelf, gaf me rust maar ook meer energie.

Ik was zo onder de indruk wat yoga voor je kan doen dat ik er graag meer mee wilde en besloot de vierjarige opleiding voor yogadocent te volgen aan de Saswitha Stichiting voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Buiten de basis opleiding heb ik de module’s anatomie en fysiologie , adem en ademtherapie, oosterse wijsbegeerte, ayurvedische beginselen, ayurvedische massage afgesloten als mede de module’s voor doelgroepen: ouderen, jongeren, kinderen en yoga voor mensen met een beperking. Mijn eindscriptie schreef ik over wat yoga kan betekenen na een beroerte.

Yoga is mijn grote passie, ik geef de lessen met veel plezier en volg regelmatig lessen en cursussen in binnen- en buitenland.


Yogabeach

Michelle Braams

Schoolstraat 44
2202 HG Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Yogastudio Noordwijk, complete en flexibele yogaschool met 10 yogastijlen, 20 lessen p.w., 7 dgn p.w