Stem van je Hart - invaldocent voor yoga en meditatie

Stem van je Hart
Voorhout

Op zoek naar een invaldocent voor yoga- en/of mediatie?

Op zoek naar een invaldocent voor yoga en/of meditatie? Je kunt mij inhuren voor meerdere typen yogalessen. Ik val geregeld in als inval yogi op diverse yogastudio’s in de Bollenstreek. Interesse?  Je mag mij altijd mailen.

Over Stem van je Hart

Mijn naam is Inge Tulen, getrouwd en heb samen met mijn man 2 prachtige zoons. Al van jongs af aan was er een verlangen naar meer zingeving. Door het leven te leven werd ik mij steeds meer bewust dat ik jarenlang vanuit mijn hoofd leefde (denken) en dat alle antwoorden die in mij zitten daar niet te vinden zijn, maar juist wel in mijn hart. Vanuit verlangen en nieuwsgierigheid ben ik me gaan verdiepen in mijn persoonlijke ontwikkeling en heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd die daar een mooie bijdragen aan hebben geleverd. 

De reis van hoofd naar hart en leren luisteren naar de stem van mijn hart maakt dat ik nu doe waar ik blij en gelukkig van word: yoga- en meditatielessen geven, readings geven en het begeleiden van mensen. Vandaar mijn motto: “Niemand kan vluchten voor zijn hart, daarom is het beter te luisteren naar wat het zegt… “ (Paulo Coelho).

Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen of wil je een keer vrijblijvend kennismaken? Van harte welkom, ik ontmoet je graag!

Hartelijke groet,

Inge Tulen


Stem van je Hart

Inge Tulen

Prins Clausstraat 16
2215 CB Voorhout

Stem van je Hart - invaldocent voor yoga en meditatie