Tia's DRU yoga

Peaceful Flow Yoga
Katwijk

Dru zorgd voor de rust in lichaam en geest, bevordert de innerlijke stabiliteit en draagt bij aan een positieve en pro-actieve levenshouding. Het brengt jouw terug naar je eigen naturlijke ritme.

DRU yoga vindt zijn oorsprong in Hatha yoga en omvat klassieke yogahoudingen, ademhalingstechnieken, handgebaren, positieve affirmaties, visualisaties en krachtige reeksen van bewegingen en houdingen, die vloeiend en toch dynamisch uitgevoerd worden. Spieren worden versterkt en verlengd, gewrichten kunnen vrijer bewegen en geblokkeerde energie wordt vrijgemaakt om weer vrij te stromen, waardoor een gevoel van evenwicht, rust en welzijn ontstaat. Lessen worden afgestemd op het niveau van de leerling en worden afgesloten met een heerlijke ontspanning. 
  
 Wat is nu specifiek aan DRU Yoga?  

1.Alle gewrichten worden ‘zacht’ en ontspannen gehouden tijdens de bewegingen. Op die manier ontwikkel je flexibiliteit en zo kan energie vrij stromen.  

2.DRU yoga docenten zijn erin getraind om hun lessen aan te passen aan het conditieniveau van de leerlingen.   

3.Energy Block Release: reeksen zijn eenvoudig uit te voeren, vloeiende bewegingen helpen om spanning en energieblokkades zowel fysiek als emotioneel los te laten   

4.Beweging en gezondheid van de wervelkolom staat centraal. Door yoga houdingen en zacht golf- en draaibewegingen wordt de rug soepeler en sterker. 

5.Kernstabiliteit vanuit de binnenste buikspieren - de centrale houdingsspieren - is het belangrijkste uitgangpunt van DRU yoga.  

6.Met DRU yoga werk je ook aan het in balans brengen van de energie in je lichaam en open je de toegang naar de krachtige energie van het hart.  

7.Binnen de zachte stroom van bewegingen wordt er een innerlijke stilte gecreeerd, wij noemen dat “Stilte in beweging”.    

Over Peaceful Flow Yoga

Hallo mijn naam is Tia,  

Ik kom oorspronkelijk uit Californië maar heb het grootste deel van mijn leven hier in Nederland gewoond met een paar uitstapjes naar het buitenland. Reeds jong kwam ik in aanraking met yoga en sindsdien heb ik naast yoga ervaring opgedaan met Tai Chi, Chi Gong, Sjamanisme en Do-in. Ik heb een groot deel van de Shiatsu massage opleiding gevolgd, wat me een goed begrip en gevoel voor de energiestromen heeft gegeven. Ik moest die opleiding onderbreken vanwege een verblijf buiten Nederland en bij terugkeer kwam ik bij toeval in aanraking met DRU yoga. Dat beviel mij zo goed dat ik spontaan voor de DRU yoga lerarenopleiding koos. De beste keuze die ik ooit gemaakt heb! Het heeft mijn leven op veel manieren verrijkt. De zacht vloeiende sequenties in DRU Yoga laten je lichaam bewegen zonder je grenzen te overschrijden. Hierdoor voel je je verfrist en ontspannen. De voldoening van welzijn en balans is het meest waardevolle wat DRU Yoga mij heeft gebracht en is voor mij een levensstijl geworden. Het was oorspronkelijk niet mijn bedoeling om les te gaan geven, maar ik voel me bevoorrecht en wil wat ik heb geleerd graag delen met anderen, zodat zij hun leven op dezelfde wijze kunnen verrijken. Ik ben gecertificeerd DRU Yoga docent en heb verder aanvullende cursussen gevolgd: meditatie lerarenopleiding, Ayuveda basis, Kosha en Chakra specialisatie, Sri Vidya en DRU Yoga masterclasses. Ook organiseer ik af en toe Mantra zingen in mijn kleine studio.

 


Peaceful Flow Yoga

Tia Guijt

Titan 39
2221PR Katwijk

Lid van beroepsvereniging

Tias DRU yoga