ayp yoga en meditatie


Noordwijkerhout

Een toegankelijke vorm van yoga voor iedereen, creëer ruimte in je lichaam, richt je aandacht naar binnen en vind verstilling. Laat je inspireren in het samen zijn met elkaar.

Yoga brengt je weer in contact met het voelen, je leert je te openen voor alles wat zich in het moment aandient. De vorm waar ik les in ga geven heet AYP, dit is yoga gecombineerd met meditatie en ademhalingsoefeningen. Het is een combinatie van technieken. De pranayama zal het zenuwstelsel kalmeren, en een vruchtbare bodem creëren voor diepe meditatie met behulp van een mantra.

Over

Missie

De missie die ik heb is om jou zowel op het mentale als op het emotionele vlak te coachen op een Zijnsgeorienteerde manier. Zodat je leert hoe op een constructieve manier jezelf hierin te begeleiden, en er op die manier echt voor jezelf kan zijn. De uitgangspositie is wie goed voor zichzelf zorgt is een geschenk voor de ander. In mijn rol als coach sta ik voor : openheid en diepgang in verbindende communicatie, eigen verantwoordelijkheid leren nemen, empathie en oprechtheid. 

Graag laat ik je zien en ervaren hoe jou wereld van gedachten en gevoelens werken.Door hier inzicht in te krijgen stel ik je in staat om zelf keuzes te maken die voor jou kloppend zijn en je vanuit je innerlijk kompas in de richting kan bewegen die jij wil.

Hiernaast geef ik sport en onstpanningsmassages en zal ik ayp yoga en meditatie lessen aan gaan bieden, dus mocht je behoefte hebben aan wat beweging en inspiratie, voel je welkom om aan te sluiten.


Don Hens

Don Hens

Strandwal 17
2211 HT Noordwijkerhout

ayp yoga en meditatie