StrandhuisjesYoga

Annelies Bakker
Katwijk

Je gaat op vakantie in Nederland en je hebt een strandhuisje geboekt. Heerlijk uitwaaien aan zee, een duik nemen, wandelen door de duinen en... yoga! Met StrandhuisjesYoga boek je een heerlijke yogales naar je vakantieadres.

Je gaat op vakantie in Nederland en je hebt een strandhuisje geboekt. Heerlijk uitwaaien aan zee, een duik nemen, wandelen door de duinen. Maar er is meer te doen in coronatijd. Wat dacht je van je hoofd leegmaken en even helemaal in de ontspanning? Dat kan!

Met onze mini-retreats aan zee komt jouw personal yoga teacher naar je strandhuisje voor een private yoga sessie.

Behoefte aan meer Zen? Kies dan voor het Zen aan Zee pakket. Er zijn maar liefst zes verschillende retreats. En het leuke is: ze komen naar jou toe! 

Je boekt je retreat voor jezelf of voor jezelf en je partner / vriendin / vriend / vader / moeder / opa / oma / collega / reismaatje. Maximaal twee personen dus. Zo krijg je dus alleen of met zijn tweeën privéles van onze expert yogadocent. Alle retreats vinden in de buitenlucht plaats, op het strand. Volgens de actuele coronamaatregelen is buitensporten met twee personen en een docent toegestaan. 

Hoe werkt het? Via de bookingssite kies je allereerst de locatie waar het strandhuisje staat, bijvoorbeeld Katwijk. Kies vervolgens een retreat dat bij je past. Wil je dat het retreat net even langer is dan normaal? Boek dan een extra lange sessie. Kies dan een datum en tijdstip. Je yogadocent rolt dan het matje voor je uit. Want: je hoeft niets mee te nemen. Hoe fijn is dat! 

Over Annelies Bakker

Ik ben sociaal, communicatief en een pro in structureren en overzicht bewaren. Hoe gecompliceerder, hoe leuker. In mijn planning voorzie ik mogelijke scenario's waardoor ik in de uitvoering altijd relaxed ben. Excel is mijn bondgenoot en ik ben een ware computernerd als het gaat om projectmanagement. Teams aansturen vind ik heerlijk en leg daarbij de focus op het wij-gevoel. Als yoga entrepreneur zet ik me in voor de toegankelijkheid en inclusiviteit van yoga, zodat iedereen een succeservaring met yoga kan beleven. Tien jaar lang woonde en werkte ik in Berlijn. Als producer en project manager werkte ik voor grote stadsevenementen zoals Reeperbahn Festival, Berlin Art Week, Documenta (in Kassel) en 25 Jahre Mauerfall. In mijn vrije tijd volgde ik yoga opleidingen en verdiepte ik me in gezondheid op de werkvloer. Vrijwilligerswerk deed ik voor twee uit Syrië gevluchte tieners en hun families. 

Terug in Nederland richtte ik StrandhuisjesYoga op en werk ik samen met Paula Jap Tjong aan het internationale yoga platform Chair Yoga World. Daarnaast ben ik bestuurslid van de Vereniging Yogascholen Nederland. 

Persoonlijke website: anneliesbakker


StrandhuisjesYoga

Annelies Bakker

Burgersdijkstraat 14
2225 AV Katwijk

Lid van beroepsvereniging

StrandhuisjesYoga