Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei

Lovte
Voorhout

Yoga en meditatie in verschillende vormen aangeboden. Volg de lessen in een zeer fijne ruimte tussen de bollenvelden op het kruispunt van Lisse, Voorhout en Sassenheim.

Yoga en meditatieles: 

Inspirerende lessen waar ruimte is voor de beoefening van yoga en meditatie. Yoga geeft de mogelijkheid zelf te ontdekken wat jouw lichaam nodig heeft (in de les als in het leven).  Met de verschillende houdingen en ademhalingstechnieken ruimte creëren in jouw lichaam maar ook in je geest. Fijn om je eigen lichaam te voelen en jezelf te leren hoe te ontspannen of zelfs te activeren. De les geeft een ruime mogelijkheid om te onderzoeken, zowel in de oefeningen als aan de hand van een thema vanuit de yogafilosofie die aangeraakt wordt om mee aan de slag te gaan.

De les is opgebouwd uit aandacht- en concentratieoefeningen, de asana’s (houdingen) en een eindontspanning. Van daaruit stromen we door in de meditatie en verdieping van het thema. De ruimte, die in het eerste deel van de les gecreëerd is, werkt ondersteunend voor de verdieping en het verstillen en ervaren in de meditatie.

De lessen worden veelal afgesloten met het zingen van een mantra. De resonantie van een mantra zingen kan je dieper helpen ontspannen.

Over Lovte

Mijn naam is Mirjam Rieken (1979). 

Een mens is in mijn beleving een creatief en krachtig wezen, soms meer dan hij beseft. Deze kracht inspireert mij. Met deze kracht aan de slag te gaan vind ik een enorm kado. Lovte is een ruimte waar deze bronnen van creatie weer tot bloei kunnen komen. Verschillende onderdelen tot groei in Lovte zijn onder andere Yoga en meditatie, Ademcirkels, Kirtans (mantras zingen) en Satsang (delen van kennis), workshops, retraites, voor de zwangeren: Hypnobirthing, en Psychotherapie en Coaching. De yoga en meditatieleer is mijn grote inspiratiebron. De afgelopen 9 jaar ben ik hier intensief mee bezig, in eigen beoefening als het delen in meditatiegroepen. Het bestuift mijn leven en werk. Lovte staat in het teken van bewust zijn, integratie en groei!

Voel je welkom jezelf in Lovte te ervaren!


Lovte

Mirjam Rieken

Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout

Lid van beroepsvereniging

Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei