SOS armband voorzien van contactgegevens om veilig op pad te kunnen

Icetags SOS armbanden
Noordwijkerhout

Bij Icetags maken we SOS en medische armbanden zodat mensen met een veilig gevoel op pad kunnen. Alleen samen kunnen we de wereld een stukje veiliger maken en met de juiste informatie kan je al heel veel bereiken.

SOS en Medische armbanden gegraveerd met belangrijke informatie

* Snel kunnen handelen door omstanders in geval van een ongeval

* Veilig gevoel om op pad te kunnen ondanks een medische aandoening

* Kinderen veilig mee naar drukke gebieden zoals strand en pretparken, jouw telefoonnr gegraveerd op hun bandje

Over Icetags SOS armbanden

Na 7 jaar in verschillende landen te hebben gewoond zijn we nu gevestigd in Noordwijkerhout, dichtbij de zee en alle andere mooie natuur. Ik ben getrouwd met Wiljan en samen hebben we 2 mooie gezonde kinderen mogen krijgen, Robine en Dinand. Ook ben ik dol op dieren en hebben we 2 lieve katten. We hebben tijdens onze reis mogen ervaren dat het leven echt is wat je er zelf van maakt en dat je zo laagje voor laagje steeds dichter tot je kern komt. Mooie reis met ups en downs die nog lang niet is voltooid. Mijn hobby is lezen over alles wat met persoonlijke ontwikkeling, voeding en gezondheid te maken heeft.

Ik heb ook een coachopleiding voltooid maar al snel gezien dat ik daar niet mijn werk van wil maken, laat mij maar lekker creatief bezig zijn, dan sta ik in mijn kracht en ik word echt heel blij als ik een ander blij kan maken met een mooi houtwerk gemaakt op mijn graveermachine. Nu vooral veel zin om meer bewuste warme mensen in de bollenstreek te mogen ontmoeten via dit netwerk.


Icetags SOS armbanden

Krista van Kaathoven

Bernadettelaan 11
2212 AC Noordwijkerhout

SOS armband voorzien van contactgegevens om veilig op pad te kunnen