Praktijk voor orthomoleculaire therapie, (sport)massage en floaten.

Excellent Health Center
Lisse

Welkom bij Excellent Health Center; Voor een moment van rust en stilte waar u welkom bent in een warme en vertrouwde omgeving en waar gewerkt wordt met liefde en aandacht voor de ander.

Bij Excellent Health Center kunt u terecht voor diverse therapeutische en ontspannende massages, andullatietherapie, floaten, een magnesium bodypakking maar ook met uw vragen over leefstijl, gezondheid en voeding.

Lichaam, geest en emotie horen bij elkaar en met de behandelingen wil ik hier graag een positieve invloed op uitoefenen. Ieder mens is uniek en daarom kiezen we samen een behandeling of therapievorm die het beste aansluit bij uw lichaam en geest en proberen we de balans tussen de verschillende delen te herstellen.

Floaten: 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slaap!

Floaten is het gewichtloos drijven in een cabine waarbij de temperatuur van het water en de omgevingstemperatuur gelijk zijn, namelijk zo´n 36,6 graden. Hierdoor wordt het contact tussen het lichaam en het water niet gevoeld, waardoor u het gevoel krijgt dat u zweeft. Door het gebrek aan prikkels, zoals geluid, licht en zwaartekracht, heeft u geen afleiding. Floaten is dus perfect wanneer u het hoofd even wilt leegmaken, maar tegelijkertijd ook het lichaam een oppepper wilt geven. Het heeft een positieve invloed op uw lichaam, geest, welzijn en prestaties. Floaten is ook uitermate geschikt voor zwangere vrouwen.

Andullatietherapie

Warmtetherapie en massagetherapie komen samen in de andullatiebank, Door middel van trillingen en infraroodstraling worden uw huid, zenuwbanen, organen en cellen tot diep in de kern losgemaakt en wordt er nieuwe energie aangemaakt.  Uw bloedsomloop wordt gestimuleerd waarmee voedingstoffen sneller bij de spieren en gewrichten  terecht komen. Dit werkt pijnverminderend bij spier- en gewrichtsklachten, (chronische) rugpijn of fibromyalgie.

Over Excellent Health Center

Mijn naam is Elly de Visser (1966), ik woon in Lisse waar ook mijn praktijk gevestigd is.

Mede door mijn medische achtergrond staat de lichamelijke en geestelijke gezondheid bij mij hoog in het vaandel. Na mijn werk als assistent op de polikliniek dermatologie en op de "kleine" O.K. van een ziekenhuis heb ik een opleiding tot NGS sport- en ontspanningsmasseur gevolgd (AALO). Vervolgens heb ik mijzelf verder ontwikkeld door middel van verschillende specialisaties als bindweefselmassage, massage bij fibromyalgie,  triggerpointtherapie, medical taping en shockwavetherapie. Daarna volgde er een opleiding tot orthomoleculair voedingsdeskundige (SOHF), orthomoleculair therapeut (NF), een curus behandelprotocol Burn Out en een cursus voor het afnemen en interpreteren van  een energetisch morfologisch bloedonderzoek. Ik richt mij op ontspanning en voeding in relatie tot gezondheid, een gezond gewicht en lichamelijk en geestelijk welzijn. Daarnaast kunt u bij EHC terecht voor sportblessures, (chronische) spier- en gewrichtsklachten en rug, nek- en schouderklachten.

Met veel genoegen en liefde voor het vak, heet ik u van harte welkom.


Excellent Health Center

Elly de Visser

Vennestraat, 38L
2161 LE Lisse

Lid van beroepsvereniging

Praktijk voor orthomoleculaire therapie, (sport)massage en floaten.