Petra Meiburg Coach in Hillegom

Petra Meiburg Coaching & Training
Hillegom

Met veel plezier neem ik je mee de natuur in om helderheid te krijgen over je levensvragen en/of de problemen waar je tegen aanloopt. Ik bied je een stevige en veilige basis om te voelen wat er nu in jou leeft. De natuur biedt inzicht en helderheid.
  • Hoe geef ik richting en zin aan mijn leven? 
  • Hoe maak ik de juiste keuzes? 
  • Hoe kan ik zijn wie ik ben? 
  • Hoe kan ik omgaan met prikkels? 
  • Welke baan past bij mij? 
  • Hoe kan ik oude emoties/ervaringen loslaten? 

Dit zijn voorbeelden van vragen waarmee cliënten bij mij komen.

Als natuurcoach neem ik je mee naar een mooie plek in de natuur. Tijdens de coaching bied ik je een stevige en veilige basis zodat je kunt stil staan bij wat er nu in jou leeft. Ik bied je alle ruimte om dit te doorvoelen en te erkennen. Hierbij maak ik gebruik van de natuursymboliek. Alles wat we tegenkomen en meemaken tijdens onze wandeling gebruiken we om jouw vraag helder te krijgen. In de natuur voel je de ruimte om in beweging te komen en stappen te zetten richting het realiseren van je doelen. 

Wil je ervaren wat natuur- en wandelcoaching voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Tevens bied ik (familie-)opstellingen en SoulCollage workshops aan. 

Over Petra Meiburg Coaching & Training

Mijn naam is Petra Meiburg en ik werk als wandelcoach, natuurcoach en (familie-)opsteller. Het allerliefste wat ik doe in mijn leven is werken met mensen. Vooral van coachen en begeleiden gaat mijn hart sneller kloppen. Het liefste werk ik met mensen die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die, hoe moeilijk de situatie ook is waarin zij verkeren, de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. In de afgelopen 25 jaar heb ik in mijn werk als o.a. reïntegratiedeskundige, jobcoach, loopbaanadviseur en trainer intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling veel mensen ontmoet. Ik vind het mooi om samen met jou helderheid te creëren en stap voor stap toe te werken naar de doelen die belangrijk voor je zijn. 

Mijn eigen weg van persoonlijke ontwikkeling gaat over 'heel zijn én er zijn verhalen van anderen". De weg van het hart. Het inzicht dat ik helemaal goed ben zoals ik ben heeft mij veel levensenergie gegeven. Steeds meer leef ik mijn verlangens. Heel graag ontmoet ik je op mijn pad. Ik verheug me om een stukje samen op te lopen. 

 

 

 

 


Petra Meiburg Coaching & Training

Petra Meiburg

Kerkplein 6
2181 JC Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Petra Meiburg Coach in Hillegom