Holistische & Sjamanistisch Lichaamswerk | Coaching

Nova-Vie
Noordwijk

Ik wil elke vrouw een fijne en bewuste zwangerschap, geboorte en kraamtijd laten ervaren. Ik ondersteun je op een holistische en natuurlijke wijze waarbij respect voor het vrouwelijke lichaam, vertrouwen, kracht en autonomie voorop staan.

Bijna direct treden er lichamelijke, emotionele en geestelijke veranderingen op in je lichaam en ga je jezelf voorbereiden op de komst van een kindje. Gevoelens als onzekerheid, spanning, fysieke klachten en angst voor de bevalling zijn niet ongewoon. Deze factoren kunnen er voor zorgen dat je minder bewust bezig bent met je zwangerschap en moeilijk in je eigen kracht kan blijven staan. Soms kan je het gevoel hebben dat je de controle kwijt raakt of dat je een bepaalde richting in wordt gestuurd wanneer (onbedoeld) de medische kant van het zwanger zijn de overhand neemt. In zulke gevallen is het makkelijk om je eigen autonomie en regie uit het oog te verliezen. Een Doula bewaakt het geboorte proces, geeft je zelfvertrouwen en steunt zowel jou als je partner gedurende de zwangerschap en geboorte.
 
 Wil jij.. 
o   een bewuste zwangerschap? 
o   een zwangerschap en bevalling waarbij jij de regie hebt? 
o   een positief en fijn gevoel en weten wat jij wil? 
o   een zwangerschap zonder het gevoel van machteloosheid? 
o   verbinding met jezelf en met je ongeboren kindje? 
o   een liefdevolle en kalme bevalling? 
o   een zwangerschap en bevalling waarbij jij centraal staat?
o   volledig in je kracht staan?
o   verwerken van oude geboorte/bevallingstrauma's?
Dat kan!.. 

Over mij..
o Ik zie jou als persoon en een geheel.
o Ik draag je.
o Ik luister naar je en hoor je! 
o Ik bied je een scala aan kennis en tips.
o Ik begeleid je op een liefdevolle en eerlijke manier.

Over Nova-Vie

Ik ben Daphne en samen met mijn 2 dochters en mijn vriend woon ik in het heerlijke Noordwijk. 

Ik ben altijd al "anders" geweest en zo heb ik mij dan ook lang gevoeld. Die intuïtieve, spirituele en energetische kant laat ik nu met vreugde toe.
Mijn interesse en kennis ligt in holisme, natuurlijke geneeskunde, kruiden, plantmedicijnen, muziek, ceremonies, Lichaamsgerichte therapie en ademwerk. 
Daarnaast houd ik mij bezig met natuurlijk moederschap, duurzaamheid, wild pluk, permacultuur en vogelen.  

Na 12 jaar in de geboortezorg te hebben gewerkt als gespecialiseerd obstetrie verpleegkundige heb ik recent besloten het ziekenhuis leven te verlaten. Na een lange periode van verdieping en ontwikkeling ben ik mij gaan focussen op holistische begeleiding tijdens de zwangerschap en geboorte, lichaamswerk en coaching.
En zo is mijn eigen onderneming geboren: Nova-Vie
Mijn doel is dan ook om elke vrouw in haar kracht te zetten!
 

Mijn aanbod bestaat uit: 
- Holistische Doula begeleiding. 
- Cacao ceremonies
- Truffelceremonies
- Plantmedcijnen
- BRTT/Breathwork traumarelease 
- Rite van de Baarmoeder/Womb healing
- Moxa therapie
- Rebozo sluitingsritueel

Persoonlijk:
Sensitief, zorgzaam en grappig. Dat is wat er over mij wordt gezegd. Humor vind ik belangrijk en daar bezit ik dan ook een flinke dosis van! Ik ben direct en eerlijk en kijk, aldus mensen die mij goed kennen, recht door personen heen. Ik ben gevoelig voor de energie die iemand uitstraalt. Soms lastig maar vaak heel nuttig!


Nova-Vie

Daphne van Rij

Pieter Coermanstraat 36
2203 GZ Noordwijk

Holistische & Sjamanistisch Lichaamswerk | Coaching

Wat doe ik nog meer?

05feb
Evenement
Volle Maan vrouwencirkel
Voorhout
Tijdens deze magische VrouwenCirkel verbinden wij ons met de krachtige maanenergie, de elementen en met elkaar. Elke cirkel staat in het teken van samenkomen, zijn, liefde, delen, ontvangen en een prachtig ritueel. Locatie: Voorhout Tijd: 19:30-21:30
26feb
Evenement
Ademcirkel | Breathwork & BRTT - Trauma Release
Voorhout
Wil jij.. De transformerende kracht van je ademhaling ontdekken? Jezelf ontdoen van oude ballast? Beter in je vel zitten? Aan de slag met het oplossen van blokkades en negatieve patronen? Meld je dan aan voor deze ademcirkel: Breathwork & BRTT
12feb
Evenement
Truffelceremonie - Psilocybine reis
Voorhout
Truffelceremonie - Psilocybine reis. Een magische, diepgaande reis naar binnen, in je innerlijke wereld, om antwoorden en inzichten te krijgen vanuit jezelf. In volledige overgave.
24feb
Evenement
Cacao Ceremonie
Voorhout
Tijdens deze cacao ceremonie gaan we met de kracht van het heilige plantmedicijn cacao en een meditatie een reis naar binnen maken en antwoorden vinden voor je innerlijke belemmeringen, je hart verwarmen, openen en ontwaken.
Lichaamswerk
Holistisch en sjamanistisch lichaamswerk
Noordwijk Zh
Een vrouw die in haar kracht staat, in verbinding is met zichzelf, voelen en vanuit haar hart en intuïtie kan handelen. Dat is mijn doel! Wil jij meer verbinding en de kracht van rituelen ervaren? Neem dan deel aan een van de ceremonies of cirkels!
10feb
Evenement
Soundhealing + Meditatie - Into Relaxation
Voorhout
Een ontspannende avond waarbij je tot in een diepe staat van relaxtheid wordt gebracht door de helende klanken en tonen van diverse instrumenten.Een soundhealing is een weldaad voor lichaamgeest.Soundhealing, ook wel klankontspanning genoemd.
Ademtherapie
Breathwork & BRTT - Trauma Release
Noordwijk Zh
Nova-Vie - Praktijk voor holistische en sjamanistische therapie, coaching, helende ceremonies, Ademwerk, Trauma Release, cirkels, persoonlijke ontwikkeling, en spiritualiteit. Omdat elke vrouw het verdient om in haar kracht te staan!